Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Ahojky, no ja som dnes tiež nie veľmi vyspatá. Budila som sa na to, že chráme, no, tak som si v noci "zaspievala"
U nás je veľká hmla, ale už sa ukazuje slniečko, takže dúfam, že to bude ok. Ktovie, možno vykuknú aj hríby!
Ventilček, uži si to na chalupe a pekný víkend ti prajem!

ventil

dobrý dníček! tuším sme tu samé zakliate princezné, ktoré sa nevedia dohodnúť na tom, kedy sa zobudiť, aby si mohli spolu pokecať. nejako nám to vychádza každej v inom čase. dr.jajboli, akosi som nezaznamenala, či si už v poriadku pokiaľ ide o to cikanie. dúfam, že piješ dosť zdravej čistej vodičky, aby sa ti odplavovali z tela všetky toxíny a neprepuklo nejaké ďalšie ochorenie. idem makať, dnes som strašne nevyspatá, neviem, ako zvládnem prácu. a popopludní frčím na chalupu. všimla som si, že zanzibar zase ufrngol. možno sa aj zamiloval, ktovie. alebo žeby pukol z tých lokšov? tak nech vám dnes aj celý víkend slniečko krásne svieti!!

Dr jajboli

Ahoj Ventiček! Nu, tak 1/ ja keď niečo hľadám, dám Vyhľadať tému a v tých somarinách aj niekedy nájdem, čo hľadám. Hovorím,,, n i e k e d y "
2/ Nepoznám tú knižku je mi ľúto, ale v knižnici ti určite poradia moja obľúbená bola "MACKO PU"
Ako sa máš, ty stratený človek? Dávno si tu nebola!
No, ty čo myslíš, kde nám zmizla Mirka?

ventil

ahojte!!! mam dve velmi dolezite otazky, kto mi poradi? prva: ako si na forume vyhladam nejaku staru temu? myslim bez toho, aby som sa musela pracne vracat na vsetky stranky a vyhladavat to. lebo som skusila dat do vyhladavaca a vybehli mi vselijake blbosti, ale nie to, co som hladala. druha otazka: ta je na tych starsich: necital nahodou niekto z vas knihu Ježkovci? bola to rozpravkova knizka o rodine jezkov v lese, uz si to celkom dobre nepamatam, velmi stara, autor bol slovak alebo cech, teda - myslim, ale jeho meno neviem. mozno zena. velmi casto na tuto knizocku myslim, je to rozpravka mojho detstva a rada by som ju precitala susedovym detom, ktore byvaju vedla mojej chalupy. stale im o nej hovorim, ale to je figa borova, chcela by som ju niekde objavit a precitat im ju a samozrejme, aj sebe. dr.jajboli, nechyrujes? dakujem za pomoc!

krisha

jajboli, ja som si dala prihlasku na VS, dufam, ze druhy pokus o studium bude uspesnejsi. Uvidime....povedal slepy:-)))mam este robotku ale v neskorych nocnych hodinach sa tu objavim, pa

Dr jajboli

Čo poviete, vymyslela som tipovanie, kedy Mirka rodí, resp. porodila? Cítim, že je už v nemocnici. Píšte vaše tipy!
Ja tipujem, že včera večer okolo 21.00 porodila.
Kto je ďalší?

[zruseny12]

jasne ja som uz jeden citala...tak sa idem este pozriet...pekny vecer ti prajem...idem si nieco porobit...aj vsetkym pekny vecer....pa