Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
No ja na toto kašlem!!!! Že sa my tu nevieme nejako dať dokopy-SODOMA-GOMORA!
Ahojky!!!!!!!!!!!!!!!
Nuž, dnes ste ale pozaliezaní, ako krtkovia! Tak ak je niekto na príjme tak pekný večer!!!!!!
presne, ja som síce kresťanka ale dokážem pochopiť, musíme sa stretnúť a budem mu musieť vytĺcť z hlavy, že žiadnu chybu nespravil, keď sa ľúbia, nie je to chyba, a postupom času sa môžu aj zobrať. On je iný typ chalana akých poznám, citlivý, dokonca sa dokáže postarať aj o toho "nevlastného" chlapca a dobre si s ním rozumie, čo viem. Na 21 ročného chalana dosť rozumne, budem končiť, konečne mi padla :D ďakujem za vypočutie, papa majte sa kráne a pekný víkend prajem :D papapa
jancecka uz chapem, no vies jak, mozno jemu to pride blbe, pretoze viem ake reci sa vedu na dedine :) raz som bola na prazdninach u babky a vecer asi o 11. som si dala pusu s jednym chlapcom, no a rano o siedmej, ked prisla babka z obchodu uz vedela, ze s nim chodim :D no ved vy ste kamarati a urcite sao tom dobre porozpravate. A to ze predosly manzel jeho priatelky bl zly nie je jej chyba. A babatko co sa im narodi bude krasne aj bez toho aby boli svoji :)
kde sa vlastne stratil Zanzibar ???????
on si myslí že nás sklamal, preto sa nám nijako neozýval, prestal chodiť do partie, do krčmy, do kostola, jednoducho pol roka som ho videla len ako autom prechádza cez dedinu. Bála som sa mu napísať ale teraz ľutujem že som to nespravila skôr. Ale ako nás mohol sklamať? Podarilo sa mu bábo o čo sa ja so sestrou pokúšame dlho a nedarí sa, ja som skôr šťastná z toho, len ma trápi, že o jeho družke nepočuť dobré reči, ale to môžu byť len klebety, on je dosť rozumný na to aby zostával s k****u ako to o nej vravia. Tiež si prežila svoje, vydala sa ale jej exmanžel bol stále vo väzení, tak sa s ním rozviedla, ostal jej krásny synček z predošlého manželstva, to je všetko čo o nej viem, veď teraz nie je taká doba, že by niekto niekoho odsúdil za to že nepočkal až po svadbe,nie? aj keď na dedine je to iné, ale stretneme sa :DDDD
Jancecka, tak to co pises je naozaj zmatene :D preco vas sklamal? Alebo len on si mysli, ze vas sklamal? Teraz som zmatena ja :D
už mi odpísal, chce sa stretnúť, to som nečakala, on nie je smutný z toho, že čaká bábo, ale z toho že nás sklamal, no nie je to truk? čo je prvý chalan na svete čo čaká bábo pred svadbou??? tručik jeden :D aj sa teším aj sa bojím na stretko, bojím sa že mu nebudem mať čo povedať, lebo smskami je to predsa len lahšie :D
keď si to čítam druhý krát znie to zmätene, neviem sa ani vyjadrovať ale som naozaj hotová
Ahojte všetci dnes, musím sa vyventilovať, som v práci a plačem ako malé dieťa, slzy ako hrachy sa mi kotúľajú po lícach a kolegyne sa len prizerajú. Možno to nebude znieť hrozivo ale najlepší, naozaj najlepší kamoš mi po pol roku odpísal smsku. Pred pol rokom to všetko začalo. DOvtedy sme chodili na výlety, rozumeli sme si fakt super, je to ten typ chalana s ktorým sa dá porozprávať. Ale zaplietol sa s jednou holkou, rozvedenou s malým synčekom, nemá dobrú povesť, nie je z dobrej rodiny a čaká bábätko. Teraz s ňou žije. Doteraz som vedela všetko na neho len od druhých, ale konečne som sa mu odhodlala napísať a odpísal mi čo som vôbec nečakala. Ruky sa mi trasú z toho zistenia že nie je šťastný. Ako mu mám pomôcť??? Je to naozaj super chalan, má len 21 rokov D: som strašne nešťastná, aj keď by som nemala, čaká bábätko, čo sa mne stále nedarí. ale na druhej strane, pokiaľ jú neľúbi, je to taký typ poctivca, ako mu mám poradiť pomôcť?? strašne mi chýba, už som mu aj navrhla stretko ale neodpisuje