Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
hm, dnes nemám šťastie už ste zase odvandrovali Vy :-( škoda
mám 37 a som vydatá a mám dve deťúrence, a mohli by ste sa mi predstaviť aj Vy??
tak už som tu
bola som sa osprsit Jajboli, zajtra idem do prace, jaj sa mi nechce, cely vikend tam stravim a vonku bude tak perfektne. Som volala domov, ci sa uz napusta bazen:-)))dnes som bola u kadernicky, v meste, zas som behala po obchodoch a minala peniazky.
No toto, ty si sa tu len mrklo, dievča zlaté a teraz si ma tu nechalo? Ale iste nie, ty si šla fajčiť! OK, idem aj ja!
A kde vandruješ Krisha? Ako ti bolo dnes, bola si aj v práci?
Jáj Krisha moja zlatá!!!!!!! Vedela som, ýže sa ukážeš, lebo aj ty si taký nočný "snorič" ako ja!
Vandráčka, aty kade vandruješ a kde sa chceš vedieť zorientovať? U nás ti bude dobre, nevandruj nikde a ostaň s nami! Predstav sa odkiaľ si a koľko ti je!
Jajboli, ja som tu:-))))
Ja som tu dnes prvý krát, a akosi sa tu neviem pohybovať....
Tak dobre, keď sa nikto nehlási, pozriem si témy tam, kde sú aj na príjme podaktorí! Tak papá!