Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jasne- Žilina
jasne Jajboli, hlavne ty.-)))
A ty to už odkiaľ vieš, na koľkej strane? TO sme si tu už toľko popísali?
Vandráčka a zo stredu som tu len ja. Napíšeš aspoň najbližšie mesto ak nechceš napísať presne?
vandracka, je to okolo strany stodva:-)))celkom pekne slohy:-)))ale jasne, ani mne by sa to nechcelo citat:-)
Jajbolitko:-)))moja zdravovska maminka:-)))a keby len moja, ze Jajboli? Ved my vieme svoje:-)))Ja mlada, blazniva, vesela, zabavna, slobodne zijuca v Ba:-)
Ja som zo stredného Slovenska a mám dve malé detičky. Vieš trošku som listovala vo Vašom fore a ťažko je človeku takto ku Vám vpadnúť, lebo keby som mala zistiť kto je kto a čítať tých 153 strán, uf,uff
Ján Krisha, netráp sa, zajtra určite bude pršať, lebo ma bolí hlava a zíva sa mi, takže je to dážď, možno nočný:))))
NO, už aj ja som tu. U nás na námestí vystupuje skupina EDDA z MR a strieda sa s MODUSOM, tak som bola na balkóne, lebo sem dobre počuť a samozrejme som aj húlila.
Ja som tu Vandráčka "matka pluku" mám53 a som juh str.Slov. Dve dospelé deti slobodné. Odkiaľ si ty?
no a nemohli by ste to zopakovať, aby som nemusela tie desiatky strán čítať??
my? My sme tu stale:-)))noo, uz sme sa predstavovali, treba si pozriet stranky dozadu. Sme tu ludkovia od vychodu na zapad, od severu na juh, vsetkych vekovych katogerii, vyznani, stavov...:-)))