Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Jajboli tak dobrú noc .....
No, ja tiež idem do hajan a vypínam PC, aby mi neudrel nejaký blesk do neho. Tak papá všetkým a dobrú nôcku, dúfam, že sa tu zajtra a potom už vždy ukážeš aj ty Vandracka. Aj Betulka a Mišulka sú nové, ale dnes tu neboli, Snáď sa tu raz všetky naraz postretáme, ako predtým. Tak ešte raz z papá!
Krisha moja, dobrú nôcku, vyspi sa sladko a nech ti zajtrajšia práca ide ako po masle. No, čo som povedala? Tu už blýska a hrmí, ide búrka! Moja hlava to naznačila! Bude sa dobre hajať!
Vandracka,bohužiaľ, niektorí rodičia hračkami nahrádzajú lásku, lebo nemajú na nich čas, a potom ostatné deti trpia. Potom tie rozmaznané nemajú od dobroty čo robiť, tak chcú na seba upútať kadejakými výstrelkami ako napr. rezaniami po tele a drogy a pod.
Dobrú Krisha, aj ja o pár minutiek pôjdem
kocky opustam vas, musim ist spat,lebo rano nevstanem, aj ked by som tu este rada pobudla, bru.....
Mám 37 a už nerozumiem dnešnej dobe, hrozne veľmi sa porovnávajú, neviem, možno som už len zabudla ale mám pocit, že za mojich mladých čias to tak nebolo.
Jajboli, nie je to dnes také jednoduché, moje deti chodia zo škôlky zronené, lebo ich kamaráti majú také a také hračky a oni nemajú, rodičia nemajú problém dať dieťaťu do škôlky desať tisícovú hračku, len aby ich dieťa bolo spokojné a potom tie ostatné sa cítia menejcenné.
hm, dobrééé, už som si prečítala stranu stodva a stojedna :-)), no zaujímavé
ani to nelistuj Jajboli...asi je taka doba, ja som ficala na Spice Girls:-)))nerezala som si ruky, nehltala tabletky, nemala samovrazedne sklony, nefetovala, nemala depresie....stastne dieta som ja:-)))
No viete čo? Ja vše takto listujem na tých témach, ale už somfakt naštvatá na tie detváky! Samá anorexia a samovražednosť a somariny! Čo to je za nový systém? Kam to spejeme? A režú sa po tele,... to sa nosí?