Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojte, u nas je tiez otrasne pocasie, stale prsi, najradsej by som zalahla do postele. No co sisik? Deti vypravene????:-)
Ja uz nespinkam :-)), Jancecka, som sa Ta uz skorej chcela spytat, poslala som Ti 90-dnovku, obidva diely, ale uz davnesjie, ako si pytala, prislo Ti to < na tvoj mail> ?
ešte tu nikto nebol? čo spinkáte??
Ahojte všetci, dnes je taký nepekný upršaný deň, len by som spala D: ale musím sa zobudiť, o 16.00 máme niektoré exspolužiačky zo strednej stretko v jednej pizzerii, budeme pozerať foto zo svadby jednej spolužiačky :D nepatrila som do ich partie, ale som taká zvedavá na fotky, že sa tam priplichtím :DD tak mi držte palce aby som sa nestrápnila, lebo ja sa dosť často strápňujem :D
shelly prepáč, ako sa teraz máš? s mamou to je lepšie?
som sem písala, ked som mala fajnovu depku a nikto mi neodpísal - to povzbudí...
musim odist, synator tu nadomnou stoji, potrebuje daco spravit na pocitaci do skoly, tak sa maj pekne a snaz sa nejak zaspat, paa
ne ne, ked som to pisala bolo 22.00. Zijem na Slovensku, aj ked obcas si tak nepripadam:-))))
Krishka a ty zijes mimo Slovenska, tam je teraz pol pol dvanastej, tak ako si po nocnej?
dnes som po nocnej, zajtra volno, v stredu idem na dennu, stvrok na nocnu a takto dokola. Nezda sa to, ale tie nocne davaju dost zabrat a to som mladucka. Obbdivujem kolegyne, kt robia takyto turnus aj 10 rokov. Skusala som vsetko mozne, vetrat izbu, mlieko, med, caje, tabletky na prirodnej baze...nic nepomaha. A ked sa k tomu pridaju aj nervy, ajajaj. Napr. dnes som dosla po nocnej domov, ledva som videla, taka som bola unavena a pritom som nemohla zaspat. Stale som nad niecim uvazovala, premyslala...otras