Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Krishulka moja!!!!!!!!!!!!! Peťko je BÝK??? a ty si čo??? Mrzí ma Shelly, neviem, kedy potrebovala pomoc, viem, že chodí na výlety, vše na žúrku, ide študovať hudbu, ale fakt neviem, že by bolo niečo s mamkou? Dúfam, že je už v poriadku. Idem ešte pár strán prezrieť.
U nás svieti už konečne slniečko. Keď som prišla na obed domov, vylievala som z topánky dažďovú vodu:)) hihi
Vandráčka tiež zmizla,Zanzibar tu chýba!
Vieš, že som dnes doobedu myslela Krisha na teba?Chcela som ti zavolať a počuť tvoj hlas. Pamätáš, keď som vám dala t.č., že čo keď skončím v nemocnici? A dnes som si na to spomenula.
Leží mi v žalúdku ten Kekso, ako sa mohol do nás tak obuď?? Včera som bola veľmi smutná, ak by nám boli zrušili tému, neviem, čo by som si bez vás počala. Vieš, už tu ani nemám normálne priateľky, lebo všetky pracujú a správajú sa ku mne ako ku chudere miesto toho, aby mi pomohli hľadať niečo. Sú sebavedomé a možno som citlivá, či čo, ale úplne ináč ich vnímam a vôbec mi nechýbajú. Ja som taká rada, že vás tu mám, že to už ani neviem inak povedať a vyjadriť, len stále rovnako ĎAKUJEM! Cítim z vás úprimnosť a to ma posilňuje a "drží nad vodou"
ja ta vidim Jajboli a aj sa ti hned venujem:-)))))ide vsetko tak ako ma, momentalne ma Petko alkoholicky tyzden...oslavuje narodeniny, tak nieje na prijme:-))))
No, ale ja sa nehrám! Akonáhle si sadnem sem, vy ste už preč! Zase sa musím tu baviť sama so sebou! Hihi, nevadí, Ja to zvládam v pohode. Krishka moja zlatá, čo máš nové? Funguje všetko... ako má ...?!
Sisík, písala som ti.
Schelly, ja sa ospravedlňujem ale mne to muselo nejako újsť, keď si potrebovala pomôcť. To predsa ja nerobievam, že nepomáham!!!! Kedy to bolo? Idem na to!
A Teraz sa máš ako? Dávno sme sa tak naraz nepostretali tu, takí sme rozlezení! Mali by sme ozaj ten výlet zorganizovať.
Všimla som si, že už ani Betulka, ani Mišulka tu nie sú, kam zmizli?
Jáj, vy ste na príjme, idem skoro všetko prečítať, čo som zmeškala!
zurka, obzierka bola tento vikend hihi, v nedelu som sa im narodila :-))
sisik, ja som ale o polnoci odisla od PC, lahla do postele, este som si citala, vobec netusim kedy som zaspala. Vstala som ledva o deviatej, ked mi priniesli maleho, aj to som sa ledva zdvihla z postele.
Takze dva tyzdne bez potomkov, aj nejaka zurka bude???:-)))):-))))
no, teoreticky mi nebrani nic, len jeden maly drobec, ktoreho dnes varujem:-)))susedu narychlo volali do prace,tak zostal u mna. Je to o nicom ked prsi a nemozeme ist von, len sa motame po byte, no teraz ho zaujali rozpravky tak pozera telku, nastastie:-)))
Tu 90dnovku drzala moja kolegyna, vlastne uz pomaly rok sa tak stravuje, schudla nejakych 17 kg, prestala fajcit a vyzera uzasne.
Ahoj krishka, vyspata? Ja celkom fajn tuto noc. No vcera vecer som potom lietala jak s posolenym zadkom
krisha, aj tu, prší a prší, a to mám večer stretko s babami, vôbec sa mi nechce,ale asi by nebolo fér sa z toho vykrútiť, keď som im už slúbila príchod D: ale behať po meste v daždi, nič moc, tebe čo bráni lahnúť si do postielky? mne práca D:
sissik, hej došlo :DD čítala som to aj som bola odhodlaná s tým začať ale nevydržala som to D: ale začala som viac makať v posilňovni a výsledky sa už dostavili :DD ale ďakujem, mám to uložené do budúcna, keď budem mať dosť síl a odvahy začať s diétou