Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

Ahojte...len vas chcem pozdravit..pekny vecer a zajtra krasny den prajem...vsetkym...jajboli beriem take tablety,ze neviem ci zajtra vstanem do prace...:0((((......pa

Dr jajboli

Neviem, ale ak to tak urobí, tak sa môžme dohodnúť, že stretneme na téme Neustála ospalosť, alebo to chrápanie. OK? Dohodnuté?

gumajz

no obávam sa že nám ju admin zruší lebo zrušil i tému "milujem inú" kde ľudia radili petrovi čo urobiť so svojou bývalou

Dr jajboli

Ahojky, ja som si všimla, že ten KEKSO písal na pripomienky administrátorovi, aby vymazal našu tému. No neviem, čo k tomu dodať. SOm smutná, lebo nebyť vás, ja som stále smutný, skleslý, pesimistický a chorý uzavretý a ukomplexovaný človek. Vždy vám píšem, že vám zo srdca ďakujem, že ste ma takto postavili na nohy a trpezlivo so mnou znášate každú maličkosť, každý problém a vždy ste ma podržali psychicky. NA to sa nezabúda, a zase viem len napísať DAKUJEM!

sisik

Jajbolik, no vies, ze tie stripsy na nos su tiez na milu jarmilu, tuto noc si to uz ani nedaval, a chrapkal tak jemne "primerene" , tak to asi naozaj nema ziadny ucinok, ako mi aj lekarnik povedal.

sisik

ahojcek, akurat som dokrmila moj mancaft, dneska sa este vsetci kotime doma, mame volno, je Victoria Day, kralovna ma narodeniny, tak ani nik nerobi, ani sa neuci, ta fajne
S dcerou si pozerame serialy, to iba my sme na to, mame rozpozeranu Ruzovu zahradu,teda ordinaciu, mam az blby pocit, lebo manzel maka, dava kachlicky v kupelke a my si tu tak lebedime, ale s tym by sme mu velmi nepomohli :-) to musi sam.
Mirka, ja mam az dvoch Ondrejov doma, syn sa narodil skoro presne na den muzovych narodenin, bol to dobry darcek, stacili necele dve hodiny a boli by mali uplne rovnaky datum, < no nepomohli ani skrizene nohy, aby vydrzal do polnoci hihihi))) >aj posledne dvojcislie v roku maju rovnake, len prehodene a su z toho vsetci uplne zmagoreni na uradoch, aj rovnake meno aj podobny datum, nevedia, ci si robime srandu alebo to je nejaky omyl ci co.
No idem to uz odoslat, pisem to uz aj zo dve hodiny, naozaj jak spoza oceanu
hehe

Dr jajboli

AHOJKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, konečne tu niekto aj písal. Už som si myslela, že tu ostanem úúúúúúúúúplne samaaaaaaaa!!!
Mirka moja zlatá, ja som dobre tipovala, že si už po pôrode a chcela som, aby každý napísal a tipoval, kedy porodíš. Neviem, či to nebolo práve 12.5. keď som tipovala ale o 21,00 so si tipla(aké iy?) zase neviem.
Mirka, ja ti blahoželám ku krásnemu synčekovi! Zo srdca a úprimne vám prajem pevné zdravie, aby vás choroby zďaleka obchádzali, radosť, neprebdené noci, veľa mliečka, spokojnosť a veľa veľa lásky!!!!! Nech Ondrík rastie a priberá ako sa to na riadneho chlapa patrí! Buď pyšná na neho. Určite sa všetci ku mne pridajú a tešíme sa s tebou.
Sisik, tak ja som bola v lekárni kúpiť ten cajrajt na nos, a tuto to nikto nepozná! Takže u nás sa bude chrápať ďalej! hihi
Dnes som behala po lekároch ako prd v nohavičkách a nikde som nič nevybavila, no... ako ináč... v tomto našom"veľkomeste" hihi. Ale dúfam, že sa všetko dorieši a k mojej spokojnosti.
Len teraz som dorazila od rána domov a taká som uťahaná, že sa idem asi vyvalit k zapnutej TV, tá ma vie tak fajne uspať a aspoň si dobre a z chuti zachrápem, kým nie je nikto doma! hihi:)))Takže na chvíľočku si dám šlofíka.
Sisík, ja som taká rada, že sme tu takí medzinárodný kolektív! Ty z Kanady, Sedmikráska Angl. vlastne Írsko? Bože už ani to neviem, a potom od východu po západ sme tu od všelikiaľ, akurá z "Ruska" nám tu nikto nepíše:))) hihi.
No, ale ja už bežím, takže zatiaľ papá všetkým a Mirka moja drž sa!

sisik

Mirka aj ja sa pripajam ku gratulacii, nech sa vam dari a rastiete v zdravicku ako z vody, < este ma nepoznas, ja som s tu prikmotrila len nedavno:-)>