Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no, hej aj ja som asi tam pisala, ja mam tiez problemy s tym spanim, nerobim ani nocne, a v poslednom case je to horsie a horsie, ani nemam nic take, co by ma trapilo, lebo ked hej, to uz nespim vobec, ale teraz nic, a este o druhej, tretej v noci cumim na plafon a ked potom zaspim, tak na dve tri hodiny a som hore, neviem z coho to je. Dnes som akurat rozpravala o tom aj s doktorkou, vravi, ze som asi prepracovana, ale nie som, ved nerobim ani tazko fyzicky, ani nemam prehodeny rezim ako ty. Ja som
hmmm sisik, pisala som na jednom spani, radila som jednemu chalanovi, ak mas na mysli tu temu. No je jedenast hodin a ja som ako cerstvo vyspata, normalne uvazujem, ze ide uvarit nieco na zajtra a trocha upratat. Takze nespavost ma drzi stale.Ale od juna budem robit len osem hodin denne, rano vstanem, poobede pridem domov. Tak dufam, ze sa to upravi, lebo nocne, ktore robim teraz ma zabijaju
Krishka, to si ty pisala v tom spani, ze mas problemy? Este stale?
no Jajboli, ja som si vsimla tu keksovu pripomienku a hned som na nu reagovala. Ved toto forum nieje len o fyzickom, ale aj dusevnom zdravi a presne to tema AHOJTE splna. Skoda, ze je u vas burka, uz sme sa tu dlho nestretli. Dakujem za maily, pobavili ma:-)))
sisik a keď si na Slovensku, tak tu odkiaľ pochádzaš? Tak ty ovládaš dobre anglinu.Ako ste sa tak daleko dostali a prečo? Čo vás k tomu viedlo? Je to odvaha ísť s rodinou do tramtárie! Pánu Bohu za chrbát!! Obdivujem tvoju odvahu a samostatnosť. Ja som sa nechcela z rodného mestečka nikam ani pohnúť, lebo zu som doma. Ale ma štve tá mentalita.
Júj, musím končiť, zase blýska a hrmí tak vypnem PC. Maj sa pekne a dobre sa vyspi, nech to tam"nechrápe.." hihi Papá
jajbolik, predplatili sme si online Tv, je to super, mozeme pozerat vsetky ceske aj slovenske televizie, aj veci z archivu, hocikedy si ani neuvedomujem, ze sme niekde v tramtarii. Ta technika teraz je uplne fantasticka, s nasimi si piseme skoro kazdy den cez internet, sme furt " v obraze", co sa u nas, u nich deje, akoby sme boli stale spolu
:-)Nasi su z toho tiez celi paf, ze teraz odoslu mail a ja ho mozem o par sekund citat.
Tu je tri stvrte na styri, panecku, treba mi ist dovarit, nabalit detvaky, vecer idu spat do skoly, < asi tak hodina cesty> obidvaja studuju vo Waterloo, na jednej univerzite, ale rozne obory, tak ich musim vybalit s cistym pradlom, s celou chladnickou, aby mi tam nezahynuli < hihi>, pridu zase o dva tyzdne. < ved to poznas urcite podla svojich detvakov>
súhlasím.
sisik, a koľko je teraz u vás hodín? Také je to neuveriteľné, že pozeráš naše seriály a píšeš sem. Tá veda je taká vyspelá?
O.i. mám aj priateľa vo Vancouvri.
ten kekso, zda sa, typicky statocny slovak, ktory sa riadi heslom, ked mne zdochla koza, necha aj susedovi?
A niektorým vadí, že sa tu chatuje, nuž ale všetci chatujú, alebo nie? Tie príspevky sa nevolajú že chetovanie?
Maria ahoj, ty si naozaj prišla len pozdraviť? Nezaujíma ťa nič? Dejú sa tu veci čudné!!!!!!