Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
gratulujéééééééééém, už ťa baby postrádali, že tá naša mirka tu nie je asi už niekde rodí.nech žije Ondrejko a jeho mamina, nech ste zdraví
Ahojte vsetci.tak vas po tyzdni vsetkych zdravim.neviem co je tu nove,nemam kedy citat.ale som uz maminka.uz mame doma aj nasho anjelika.narodil sa 12-teho maja o 18.27hod,meral 48cm a vazil 2780g.a to najhlavnejsie-je to krasny zdravy chlapcek-ONDREJKO
:D tak citam, ze Jajboli zase trpela samomluvou :) ja som mala po dlllhej dobe volny vikendik a tak sme grilovali a popijali, no a v nedelu sme chceli na nakupy, no mne bolo taaak spatne- alkohol je taka svina :D kupili sme si novy gauc a krasny zahradny nabytok, tak uz budeme tam vysedavat :) dnes sa bude kosit trava, no skoda ze nie sama :D
my sme si toľko plánovali peknú nedeľu, až sem to preplánovali, môj a sestrin manžel nakoniec museli ísť kamošovi pomôcť urobiť fasádu, takže z výletu nič nebolo, ale v sobotu sme boli čisto babské zloženie v Maxe v Trenčíne na nákupoch, takže celkom fajn,len to počasie bolo deptajúce
Ahojte, ako mame? No ja som mala dosť ťažký víkend.. V piatok do druhej v krčme, v sobotu celý deň v Malackach a nakoniec sme sa s kamošmi rozhodli, že pojdeme grilovať na chatu..Som došla o pol šiestej rano... Mama je na mna nasrata, v robote nič moc, takže..mam sa fakt "krasne" ...
sladke snicky vsetkym :-)
joj, teraz som precitala tvoj odkaz este raz, tak to mamin bratranec je tam, nie tvoj, takze to bude zrejme uz starsi pan, hmm...to sa asi nebudu poznat
Jajbolik a ten tvoj bratranec, co je v Calgary, je tam uz dlho? My tam mame kamarata a ja sesternicu, sa tam prestahovali, tusim pred rokom, alebo dvoma. Najprv byvali v Ottawe, ale tam boli dobre pracovne prilezitosti, tak odisli tam. Ktovie, ci sa aj
nepoznaju:-)
Ahojte tu vsetci, ja sa uz najradsej idem sem ku vam "nasackovat" ak to nevadi, dufam, ze nie. S Jajbolikom sa nahaname v inej teme, tak sa tu najdeme. Ja vas vlastne uz vsetkych celkom dobre poznam, z tohto chatu
:-)), najprv som hladala nieco o chudnuti a nasla som tu aj ine temy,sa mi to velmi paci, kopa informacii, som sa stala normalne na nom zavisla.
Vy teraz urcite vsetci sladko buvinkate, my sme vyprevadili navstevu, je dooslavovane, obzerstvo dokonane a od zajtra sa mozem snazit jest " nechutne a zdravo":-)), jak moj muz vravi, on je radsej chutne a nezdravo hihi.
Teraz nieco o mne, my sme tu prestahovani, panecku v lete bude uz osem rokov, strasne rychlo to preslo, pri Toronte, sli sme cela rodina, s manzelom a troma detmi, starsi syn a dcera su uz vysokoskolaci a najmladsi toho roku zacal strednu, < nechapem, kedy som prisla ku takym velkym detom, ked ja som furt taka mlada, hihi, strasne...> takze Jajbolik, som tak nejak v Tvojm veku
No toto je už štrajk! Hmmmmmmm???!!!