Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Sedmikraska ma vitala v krysom svete:-)))vid predchadzajuce prispevky:-)))
Aké uvítanie? Kto ťa vítal! Niečo mi ušlo?
sedmikraska, to sa aj mne stavalo, sefovci si mysleli, ze ved je slobodna, bez zavazkov, tak nech maka. Ale po case som ich vyviedla z omylu, ved aj ja mam narok na zabavu, kamaratov, rodinu...Teraz si odrobim normu a mozem sa nich....Ale chapem, sukromna firma je nieco ine. Moji ang kamarati, kt cestuju po svete by o tom vedeli hovorit:-)))ale zas si aj ziju na urovni, zatial co ja by som mohla byt v robote od rana do noci, za tie iste prachy.
Dakujem za uvitanie:-))
krisha, tak ta rada uvitam v krysom svete :D v robote som stale aj ja, ale to myslim tak, ze mavam mesacne odpracovanych aj skoro 400 hodin :(
jajbolitko kde by som ja tak mohla byt, ked nie v praci :) vcera aj dnes tu mame velmi dolezitych ludi a ja take dni nnavidim, pretoze vsetkemu nerozumiem a potom si pripadam ako totalny blbec, moj priatel sa na tom smeje ale mne je az do placu :( som uz raz taky tupacik
ale už to je v poho, dnes už to nechcem rozoberať. akurat čakam,kedy mi už konečne odbije a pojdem domov. idem s priatelom na jeden koncertík a idu aj niektorí kolegovci, tak sa teším. len nemam nabitý foťák, tak som zvedava, koľko fotiek vydá. Včera sa priateľ snažil mi zlepšiť naladu a aj sa mu to podarilo. Pozval ma na jahodový shake,ale nakoniec sme to zapichli v pizzerke a požičali sme si filmy a spravili kinovečer. V robote sa mi to sere, z toho som ešte zufala, ale na to kašlem. Odbije mi, vypnem a budem zasa vysmiata. Tak želam každému krasny upršaný deň.
sedmikraska...no ja som v robote stale:-)))robim v oblasti prepravy,robim v turnuse denna, nocna, dva dni volna, ale od juna prechadzam na osmicky, do kanclu, tak bude zo mna kancelarska krysa:-)))
ano, Petulko je byk, vcera mal narodky, ja som rak. No co ty stara vedma?:-)))))Vidis nasu buducnost ruzovo? Lebo ja ani nie, ale ako som ti pisala, mne to uz nevadi. Je pre mna moc mladucky, a chalani su este aj par rokov pozadu...teda rozumovo myslim:-)))Cest vynimkam:-)))
Tiez neviem co je so Schelly, naposledy sme si pisali o tom, ze ju zobrali so skoly na ten saxik, sa tesila jak male decko:-)
Aj u nas prsalo, ako tak uz prestava, len stale je zamracene, nemam rada taketo depresivne pocasie.
No, neviem co chce kekso docielit, ale myslim, ze temu nam nezrusia, admin si predsa moze precitat o com tu piseme, ze to nieje ziadny chat, ani ziadne bludy a nasa tema tomuto foru nijak neskodi.
Jéj, aj sedmikráska je na príjme? Aké je u vás v Irsku počasie? A ty si teraz v práci?
ahojte ak ste zase nepozdrhali :) krisha co vlastne robis? Stale citam, ze ides o robotky... ale vobec netusim do akej :(