Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mas volny PC???
sevas, tu som!
sevaste, kde ste zmizli????
prajem vsetkym krasny podvecer...
super, dufam, ze toto forum bude vecne:-)))po takej ceste straaasne tuzim, len akosi chybaju prachy, snad do toho dochodku aj ja nasetrim:-)
neboj to ozvem ak este bude tato stranka existovat :D ja uz mam davno dohodnute, ze svoje 70.narodeniny oslavim s kamaratmi tak, ze sa poriadne prezereme krupicovej kase, tak to mozme podniknut prave na tej ceste okolo sveta :D
ved aj oni su v nasom veku...Ale vidim na nich, ze obcas toho maju plne zuby. Neboj sedmikraska, na stare kolena si budes uzivat:-))))keby si sa ako dochodkyna chystala na nejaku cestu okolo sveta,ozvy sa:-)))))
asi tak nejak to mam ja ako pises o svojich znamych, no vies ako, niektori zase po takej praci tuzia. No ja mam zatial len 22 rokov a moj priatel 23 a tak si to este mozme dovolit, ale nie je to predstava mojej buducnosti.
presne takyto su ti moji kamarati z anglicka...su mladi, uspesni, zarabaju tolko, ze mne sa moze o takych peniazoch len snivat, ale tiez im unika podstata zivota. Ak sa ich snazim vytiahnut von, tak mi pride odpoved...nemozem, som v afrike, nemozem som v USA, nemozem, som na ceste do Ruska, nemozem, uz 14 hodin trcim v kancelarii. Je o tomto ten skutocny zivot? Neviem, mozno keby som bola v ich pozicii, som taka ista...Tazko posudit...
no krisha, vies ako, dobre teraz mozem povedat, ze zijem na urovni, ale nejak mi unika ta podstata a to, ze si to nemam ani kedy uzit :( casto uvazujem v poslednej dobe o tom, ze by mi asi bolo lepsie keby zijem ,,normalne" alebo, ze by som bola z tych co sa im nic nepaci? :(