Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

super, dufam, ze toto forum bude vecne:-)))po takej ceste straaasne tuzim, len akosi chybaju prachy, snad do toho dochodku aj ja nasetrim:-)

sedmikraska

neboj to ozvem ak este bude tato stranka existovat :D ja uz mam davno dohodnute, ze svoje 70.narodeniny oslavim s kamaratmi tak, ze sa poriadne prezereme krupicovej kase, tak to mozme podniknut prave na tej ceste okolo sveta :D

krisha

ved aj oni su v nasom veku...Ale vidim na nich, ze obcas toho maju plne zuby. Neboj sedmikraska, na stare kolena si budes uzivat:-))))keby si sa ako dochodkyna chystala na nejaku cestu okolo sveta,ozvy sa:-)))))

sedmikraska

asi tak nejak to mam ja ako pises o svojich znamych, no vies ako, niektori zase po takej praci tuzia. No ja mam zatial len 22 rokov a moj priatel 23 a tak si to este mozme dovolit, ale nie je to predstava mojej buducnosti.

krisha

presne takyto su ti moji kamarati z anglicka...su mladi, uspesni, zarabaju tolko, ze mne sa moze o takych peniazoch len snivat, ale tiez im unika podstata zivota. Ak sa ich snazim vytiahnut von, tak mi pride odpoved...nemozem, som v afrike, nemozem som v USA, nemozem, som na ceste do Ruska, nemozem, uz 14 hodin trcim v kancelarii. Je o tomto ten skutocny zivot? Neviem, mozno keby som bola v ich pozicii, som taka ista...Tazko posudit...

sedmikraska

no krisha, vies ako, dobre teraz mozem povedat, ze zijem na urovni, ale nejak mi unika ta podstata a to, ze si to nemam ani kedy uzit :( casto uvazujem v poslednej dobe o tom, ze by mi asi bolo lepsie keby zijem ,,normalne" alebo, ze by som bola z tych co sa im nic nepaci? :(