Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

dakujem, veď to mi aj stačí! Ja som taký nenáročný a vďačný človek. Za tú kávu i ja zaplatím 2x Bavorské

Dr jajboli

No dobre, žartovala som, občas sa treba takto trochu vyblázniť. Dúfam, že sa nehneváš Sedmikráska a ani ty Krishka moja

Dr jajboli

Ako to ja takto po sebe čítam, je najvyšší čas íst ku dr.šišinke(idem zajtra-hurááááááááááá). Tak sa mi chce šialiť, myslíte, že mi šiblo? Alebo to od tej radosti!!!!!Zaplatená dovol. ďakujem sedmikráska!
Však ma pozveš?

Dr jajboli

ano, už dávno, len som mala robotu a potom návštevu(susedku) a potom Panelák(posledné 2 vety) a potom Ružovú záhradu a potom a potom a potom, teraz som tu tu tu tu tuturututúúúúúú, hihi, teším sa! Že na čo?
Nuž tak na ten výlet s vami-hurááááááá

krisha

jasne, sedmikraska ti to zacvaka, tak sa neboj, ani pracovat uz nemusis:-))))Ze sedmi????Na kavu? Ved by som nezaspala. Ja som sa preto pytala, lebo si pisala, ze dcerka bude pri Pc, tak sa pytam, ze ci ti ho uz uvolnila.

Dr jajboli

No Krisha, ja som si tiež myslela, že si budem užívať na dôchodku a vidíš, som bez práce a dôchodok mi nevychádza, darmo som pracovala 32 rokov. Mohla by som ísť s vami na výlet do sveta????