Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ale Jajboli, ved po siestej sa predsa nejedava:-)))nechaj chladnicku chladnickou, ja idem na jednu zdravotnu:-)
jaj, nejako som hladná, idem pozrieť chladničku, či je v poriadku, hneď som späť
dakujem, veď to mi aj stačí! Ja som taký nenáročný a vďačný človek. Za tú kávu i ja zaplatím 2x Bavorské
nooo, na to sa jej treba spytat:-)))ale pre teba???Pre teba vsetko:-))))Ja ti zaplatim aspon tu kavu:-)))
No dobre, žartovala som, občas sa treba takto trochu vyblázniť. Dúfam, že sa nehneváš Sedmikráska a ani ty Krishka moja
Ako to ja takto po sebe čítam, je najvyšší čas íst ku dr.šišinke(idem zajtra-hurááááááááááá). Tak sa mi chce šialiť, myslíte, že mi šiblo? Alebo to od tej radosti!!!!!Zaplatená dovol. ďakujem sedmikráska!
Však ma pozveš?
ano, už dávno, len som mala robotu a potom návštevu(susedku) a potom Panelák(posledné 2 vety) a potom Ružovú záhradu a potom a potom a potom, teraz som tu tu tu tu tuturututúúúúúú, hihi, teším sa! Že na čo?
Nuž tak na ten výlet s vami-hurááááááá
jasne, sedmikraska ti to zacvaka, tak sa neboj, ani pracovat uz nemusis:-))))Ze sedmi????Na kavu? Ved by som nezaspala. Ja som sa preto pytala, lebo si pisala, ze dcerka bude pri Pc, tak sa pytam, ze ci ti ho uz uvolnila.
som volná a PC tiež? Prečo, ideme na kávu?
No Krisha, ja som si tiež myslela, že si budem užívať na dôchodku a vidíš, som bez práce a dôchodok mi nevychádza, darmo som pracovala 32 rokov. Mohla by som ísť s vami na výlet do sveta????