Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
tak prijemnu otocku na druhy bok :-)
paa
ahojte, tak vy uz pocitate oblaciky, co? Aj ty krishka? Ja som prave dorazila z roboty domov, sla som dva krat tak dlho ako zvycajne, akurat dnes som sa pustila akoze kratsou cestou
< jak ma moj muz naviguje, ze tadeto je to rychlejsie>, no a sme viac stali, jak sli, neskoro som v radiu zapocula, ze je havaria, ale uz som bola vtrepana na dialnicu. A taaaaaaaaak sme sa vliekli. Este sa trebalo vyhynat hukajucej sanitke a dvom policajnym autam a nebolo ani jak, bo tolko aut vo vsetkych pruhoch, natlacenych jak lentilky na torte, a sme sli okolo a to boli len trochu tuknute plechy, ale okolo nich styri odtahovaky, sanitka a tri policajne auta, taky cirkus okolo nich. Teraz uz utekame so synom kupovat botasky , jedny ma male a druhe zdrate, tak mi nic nezbyva ..len sa trajdat po obchodoch
Krishka, ja som ti dnes mala tiez taku spiacu krizu v robote, nemohla som si dat rady so sebou < tiez vstavam po piatej, mam sice budik na pol siestu, ale zobudzam sa bez neho o pol piatej-piatej, co uz nespim a potom poobede chodim v robote jak spiaca "ruzenka" hihi
môj starký ide do hajan, takže idem aj ja, ale počkám, kým zaspí, aby som ho nevychrapkáčovala :D
Takže sa lúčim a zajtra sa tu určite ešte ukážem. Prajem všetkým dobrú nôcku a pekný zajtraší deň.
Krishka vyspi sa do ružova, aby ti neslzili poobede očičká!!! Brú, Papá
aj to je sice pravda, zeby som zaspala od unavy????:-)))
jój, moja, ako to vyriešime? Dám ti predpísať nejaké "cukríky" na spánoček:))) Keby se nebola sama:))), tak určite skorej zaspíš!!!
Jajbolik...mne nepomoze k spanku nic...uz som vyskusala milion veci, ja proste zaspim,ked sa mi chce spat a to sa mi teraz nechce. Takze zajtra v praci budem trpiet a pozerat cervenymi, opuchnutymi ocami do PC. A pravidelne, okolo 16.00 mi zacnu ocka slzit.
O.i., ani ja nie som ospalá, len unavená a tiež vstávam o piatej, lebo manžel ide do NR na výstavu a ja na 7.00 ku šišinke dr.Mali by sme zaliesť do postielky a počítať ovečky... hihi
Citrónový krém:
l liter vody, 2 zlaté klasy uvariť na hustú kašu, pridáme 6 lyžíc prášk. cukru,odstavíme, potom pridáme 6 žĺtok, z malého masla 1/3, šťavu z 3 citrónov a vytrepané na tuhý sneh 6 bielok. Potom to vykydáme do veľkej misy, vysypene do toho 2 balíky okrúhlych piškót, zmiešame a necháme trochu odstáť, kým sa piškóty nenasajú. Potom to jeme veľkou lyžicou do popuku.
este ze ja v chladnicke nic nemam:-))tak nemam co vyjedat, nastastie. Rano idem do prace, ked si opat predstavim to vstavanie, je mi zle. Teraz sa mi vobec nechce spat a to bude cochvila pol jedenastej, vstavam o piatej. Obednu prestavku vyuzijem asi na spanok:-))))
No, dala som si pohár vody a jednu zdravotnu:))) Ale som dojedla poslednú lyžičku citrónového krému, mňam