Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

sedmikraska: no moja sestra bola na tom laseri, tiež má tie jazvičky. a dala 8.000,-sk, ale len za líca a bradu. to bola raz a v cene má ešte jedenkrát po pol roku.

sedmikraska

mozno to naozaj bude len doktorkou. ja som napriklad bola pred rokom v jednom laserovom centre a bola som odhodlana dat si vyhladit tvar, lebo mam jazvicky po akne, no a zadreli mi tam, ze to bude stat do 50 000 !kc! tak som sa otocila a slanetastna domov. Neskor som na ednom fore citala, ze to stoji tak 8 000. Fakt nechapem a tiez som zaplatila u koznej 200 za to ze mi dala adresu na to centru, ktoru som si mohla najst na nete zdarma. A konzultacia v tom centre 500

sedmikraska

8O( Tak to je tea palka, cakala som maximalne 25 a to kompletne!! 800 za rendgen?? Ho asi na tvoju pocest vyrobili :) neskutocne. Vyskusaj fakt prosim tu tvoju kamaratku ved to je velikansky cenovy rozdiel.

barbinka

chcem ti povedať o tom strojčeku. ani neviem, kde začať. doktorka na mňa hneď vybehla, že tu bude drahé, lebo mne nič poisťovňa neprepláca, keďže už nie som dieťa. tak som si myslela, že tých 10.000,-sk, že to je v pohode. toľko za to ešte dám. a ona mi povedala sumu 35.000-50.000,-sk. som myslela, že odpadnem. lenže ja ten strojček potrebujem, lebo mám problém s čelusťou, s kĺbom, so zhryzom, či čo. a niekedy mávam aj bolesti. tak som volala kamoške, ktorá má strojček asi pol roka, tiež už nie je dieťa a platila 8.000,-Sk. tak v piatok asi idem tam a uvidím, čo mi povie. btw som zaplatila za rontgen 800,-Sk a kebyže dojdem k nej na odtlačky tak mi povedala sumu 4.000,-Sk. už mám taký pocit, že potrebuje na dovolenku.

sedmikraska

co vsetci este dospavate vcerajsok? :D Jajboli samozrejme ze pozyvam, prenakmem na raketu, aby sme si ten svet pozreli aj z vacsej dialky :) Ale zase aby ste si nemysleli, ze nejaku veliku, objednam len taku malicku stvorsedadlovu :) a tu kavicku si dame rovno v nej. Nic sa nevyrovna kavicke s vyhladom na celu zemegulu :D

sisik

Krishka, ale uz mazaj do postele, bo zajtra budes jak matoha matohata, < jak aj ja byvam - ja som jak vyorana mys hihi> aj ja uz mazem do toho obchodu, bo ma tu maly nahana < a ja som sa tu este motala na tej teme o tom petrovi, co sa rozisiel s tou modelkou, ale uz utekam:-) paa