Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ahojky všetkým! sedmikráska, nuž ja som myslela, že by sme mohli skočiť za sisíkom, naložili by sme aj ju a pokračovali by sme v ceste za Ohonom do Mongolska, či kde to vlastne chcel ísť?Samozrejme pritom kopec srandy, vínka, ja bavorské(fernet+tonik+ľad+citrón), ostatní čo chcete, pečené prasa... a... júj, akoby bolo dobre! Nič, sranda musí byť, aj keby nebolo čo jesť, ta né?
dnes som zase behala po lekároch, vybavila som ešte väčšiu figu ako včera a teraz bežím variť, lebo príde starký na papanku domov. Budem dnes na príjme, lebo aj keď dorazil môj syn, nie je doma, takže PC bude dnes moje, neviem dokedy! Pekný dník prajem a všetkým pracujúcim dobrú robotu, nech vám to ubehne.(Bolí ma dnes veľmi hlava, oči a je mi na vracanie a tŕpne mi jazyk. Vy ste ako na tom? Je to od počasia? Alebo snd od tých blbostí, čo tu píšem?)
Mirka, ako Ondrík? Spinká a papká dobre?
Juj, či by som ho rada postiskala, MUsí byť roztomilý!
dobre ranko. Jajboli ty uz si vybrala, ze ideme do Kanady? :D Alebo to bude len jedna zo zastavok? :D
uz vsetky spinkate, naozaj?? alebo nebodaj je uz lietadlo vykotene? :-), no tak nic... idem robit no... a sa mi nechce ani trochu, zacalo prsat a zima jak v carihrade
Ahojte vsetky letiace:-))
na palube si dajte radsej vinka, alebo za poharik, aby ste nemysleli na to, ci nedrisne lietadlo:-))), vy sa uz mate, mozete chrnit a mne treba este daco aj porobit, paa zajtra
Mariaa, nehnevaj sa, ešte som ti neodpísala ale práve dnes dávali v TV, čo je to, keď je krv v moči. Prosím ťa, daj si urobiť sono a aj CT. TO nie je sranda a môžeš mať aj kameň v moč.mechúri aj to spôsobuje krv v moči a viditeľne. Nezanedbaj sa! Mne sa ten ID asi nepodarí vybaviť, veľmi to tak vyzerá, takže sa pozbieram a idem do "sveta" s Krishou, Sedmikráskou a letíme do Kanady!Medzitým si dáme aj kávu na palube! Pridáš sa?LEbo keď ano, tak už len v prívese sú dva miesta.. hihi rýchlo sa prihlás, lebo aj o tie je záujem:)))
kukuk! Je tam niekto? Dnes som nebola doma, len som zase lietala po dr. a nič z toho:::)))Čítam príspevky, ale už sa mi lepia aj oči.Takže sa na mňa nehnevajte, musím do hajanoviec počítať ovečky... hihi
Papá všetkým, dobrú nôcku!!!!!!!!!!
Zdravim vas vsetkych....a prepacte,ze len pozdravim a idem,ale namam cas...pa...jajboli pisala som ti vcera mail...
no nie som z BA, ale s cestovanim nemam poblem :) moj problem je prave cas a preto by som chcela vsetko co najrychlejsie. Teraz pouzivam take serum co je akore nahrada laseru, ale vysledky zatial ziadne extra nevidim :( zase musim cakat :) mne by mozno tie jazvycky az tak moc nevadili, ale nemozem takto pouzit ani len make-up, pretoze sa mi potom upchavaju pory a zacnu sa mi znova robit vyrazky :(
no ako ja by som na také nešla. lebo mne sa nezdali byť tie jazvičky viditeľné, tak ale možno niekto má z toho komplexy, ja neviem. no a má ich tam stále, ale ona vraví, že to je lepšie a tá druhá kúra bude tuším v septembri, že po nej by to už mala mať hladké znova.lenže podĽa to mať nebude, lebo ona stále rýpe do vyrážok.a zotavenie, hmm, no bola taká spalená asi 3 dni a potom sa jej to začalo ošupávať. ten prvý deň len prespala, lebo bola taká oťapená. a kde to bolo to zistím. ale si z BA? lebo určite nebola nikde inde.
a aj jej to pomohlo? je vidiet ta zmena? Nezostali jej nejake hnede flaky po tom abo tak? Napis mi prosim aj kde jej to robili a kolko casu zabralo vsetko aj so zotavovanim. dakujem