Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

Ahojte...vsetci...jasne,ze z vami letim...nevadi,moze byt aj prives,aspon ma prevetra:0))))........len ja mam malo casu...teraz momentalne som tazko pracujuci clovek:0))))....no teraz beriem na tu krv tablety MEDOCIPRIN 500MG KAZDYCH 12-nast hodin...tak uvidim ako bude,a aj ine tablety mi dal zensky...inak ako sa tu mate,lebo mne sa nechce vsetko citat co si tu pisete,pis maily az budes mat cas...nemusis sa k tomu nutit...viem,ze mas aj ty problemi a starosti...

sedmikraska

Takze vy takto Talianska sa vam zachcelo :), dobre nastavim brzdy aj na Taliansko :D ja som vcera oznamila mojmu najmilsiemu, ze ked ma niekedy necha, tak noveho pojdem hladat do Brazilie :D

krisha

dobre Jajboli...davam vypoved a ideme sa flakat, ale asi musim najprv spravit nejaku banku:-))))ako pozicka na dobry napad:-)))v Taliansku som bola minuly rok, a taliani?Hmmmmm....

Dr jajboli

No, ja zase musím preč od PC. Nielenže ma neskutočne bolí hlava, oči a je mi na vrac., ale mi volala maminka moja zlatá(veselá ako ja a mám ju veľmi,veľmi rada), že sa necíti dobre a to ona nezvykne, iba keď už naozaj..., takže bežím ku nej. Papá, uvidíme sa neskôr!

Dr jajboli

Ahoj Schelly, ahoj Krisha! No ty si zlatá,že si vezmeš dovolenku! Čo ja viem, ten rok by hadam stačil, ak nie, tak to predĺžime. Schelly, dúfam, že ideš s nami aj s tvojim saxofónom a mojim klavírom(hihi) a urobíme si aj kapelu jak to má být!!! Ja už ani nemám sen, kam by som chcela. Niekedy som veľmi chcela do Talianska, lebo som tam nebola a Taliani mi"režú..." ako muži, ženy nie, ale chlapi!!!!!Júúúúúúúúúúúj!
Italiano piaggo de la vita, amore mio,dolce vita, baláre, musik, kapitáno(hihihi). Perce tiamo? Atď. robím si srandu, ale zastaviť by sme sa mohli aspoň na kávu adobré vínko v Taliansku, čo poviete?

krisha

cafte kocky, Jajbolitko, ty budes tusim kapitan toho lietadla:-)))letovy plan mas uz vymysleny. A mohli by sme zaletiet aj na Bora-Bora? Lebo kupanie na tomto ostrove je pre mna straaasne velkym snom:-)))Kolko dovolenky si mam vybrat? Aspon rok???:-)))

schelly

čaute. prečo ste obmedzili tuto teeemuuu. ja som tu cez pracu vždy potajomky,lebo nemožme byť na nete a to sa furt musím prihlasovať a odhlasovať..nemožem to mať furt otvorene a minimalizované na ploche :((