Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ahojte všetci, kde ste kto, ked som tu ja tak tu nikoho nie je. Tak kedy letíme? Ja prinesiem slivovicu tak zo 3 litre,bude stačiť? Chodím ambulantne do kúpeľov už druhý týždeň, som z toho dosť zničená,tak sa mi nechce niekedy ani PC zapnúť.Tak zatiaľ pá
nedal ti na to sef dostatok financii?
čaute. ja som zasa zufalec dneska...taku jebnutu destinaciu mi vybavil šéf, že sa idem z toho dogcať..potrebujem min. 2 kamiony na kolečka do Polska, ale za taku cenu..sa mi šeci len vysmeju do telefonu..už neivem čo mam robiť. Zastavím linku a možem ísť do pič... aaaaaaa
:D tak vidim, ze som vcera nebola jedina zmatena z toho kluciku :D nasadneme vsetci do rakety a zamkneme sa aj tam. Tak ma napada, ze by nebolo na skodu kuknut aj tu Majku z Gurunu, ked uz budeme v tom vesmire :D mozno sa nam aj u nej ujde nejaky stamprlicek alebo aspon kavicka :)
jeej, kto to tu este nespi o takom case??
chcela som sa vam ozvat este doobedu z druheho pocitaca, co sa mi neda prihlasit a vobec ma nepustilo, potom som si vsimla ten klucik, pekne som sa vypenila do cervena, ze administrator to naozaj zrusil, taku temu kde sa nikto ani nehada, ani si nikto nenadava ako na druhych temach, no ale vidim, ze som si vybijala energiu nadarmo, ze to len uzamkol pre "zelenych" a inak farebne zladenych:-))
Chcela som sa len spytat, kedy vas mam teda ocakavat tu na tejto pode - s chlebom a solou,:-), domacu slivovicu donesiete asi vy, tu taku nepalia :-), ze to roztocime a potom pokracujem s vami do tej Brazilie a ako pozeram a citam, tak jajbolik na mna uz myslel s miestenkou
Zatial v postielkach pekne naberajte sily do zajtrajsieho tocenia mozgovych zavitov, paa, dobru
Mariaa, aky problem mas s krvou, ze ti predpisali Medociprin(ciproflaxin hydrochloride, Cipro)
Ten ma totiz hromadu skodlivych nasledkov, od bolesti brucha, hnaciek, malatnosti, vyrazok az po vazne nervove od nervozity, nespavosti,zachvatov epilepsie,periferalnu neuropatiu(ihlicku v koncatinach), bolesti az po paralyzu!
Jáj, už viem, kde je kľúčik! Aký je ten Andrej administrátor zlatý, že nás zamkol, nie?! aspoň dáva na nás pozor pred votrelcami.
Ahojte, júj, teraz vidím, koľko je hodín, nejako som sa zamotala. Prosím pekne, kde treba hľadať ten kľúčik? JA ho nikde nevidím! Viem že vylepšujú túto stránku, ale kde ho treba hľadať. to ten prst pod prezývkou?
Ľudia, som taká rada, že ideme zase všetci spolu na výlet!!!!!! Požičiame si také väčšie lietadlo, nevadí Sedmikráska? Ale cieľová stanica je KANADA, musí byť nádherná! No stavíme sa na hodinku do Talianska, potom Skočíme na Kanárske, Ibizu, a tak potom Kanada a berieme sisíka do Brazílie.Tamto na karnevale roztočíme a potom sa rozhodneme, kam pôjdeme odtiaľ. Mohli by sme mrknúť aj do Kapského mesta(Južná Afrika)Takže Maria, lieč sa, počkáme a keď budeme všetky "fit" tak sa letí! Dohodnuté? Príjímajú sa všetky dobré nápady a trasy. Času bude dosť.
Ahaaa uz chaaapem :) to je to, ze si sem mozme pisat len my registrovani :)
da sa sem prispevat, tak co znamena ten klucik?