Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

hihi, este som tu, bo sa mi nechce ist do tej kuchyne hihi, to idem varit na zajtra, lebo kym sa rano vyknedlime z postele, to sa akurat tak, tak stihame vychystat do kostola, a ked prideme, kazdy sa uz postavi, ze co mame jest
Ja som mala dnes na plane aj posadit petunie pred domom, chudatka, mam ich kupene od minulej soboty ;-)), ale cely tyzden prsalo aj zima bola, a dnes bolo kraaaasne, slniecko svietilo a svietilo do bezvedomia < podla telky malo byt 21 >, asi aj bolo, este teraz je 18, no dnes na nich nedoslo tak idem na to.. paaa

krisha

sisik...ja som dnes makala v zahradke, vydatne naprsalo takze mi zelina zacala obliezat kvetinky. Bolo super, aj som sa opalila, milujem leto a slniecko:-)))co navarit? Netusim...dnes sme mali bryndz.halusky a kelovu polievku, zajtra varime tradicne nedelnu polievku, a druhe budu asi rezne so zemiakmi s vnatkou:-)))mnam. Skus si pozriet temu Recepty, mozno ta nieco inspiruje

sisik

ahoj Krishka, co robis?
Ja mam dnes, ako som prisla z roboty, tulavy den, bola som v dalsom obchode, bola som si kupit tbl., ale na dnes uz chvalabohu, koniec, myslim s nakupovanim, mozem sa "konecne" venovat svojej "zabavke" v kuchyni , musim ale najprv vymysliet, co mam navarit, nemas nejaky dobry napad???

sisik

Uz spinkate vsetci ???
Bozinku, sobota v kybli, prave som prisla z pocitacovych obchodov,rodinna rada MNA ako "najschopnejsieho" rodinneho pocitacoveho experta poverila < lebo jasne vsetci su zanepradneni az po usi>, na taku vec, po akusi suciastku, ci taku krabicku, ci co, co nemam ani v pate, som hotova z toho chodenia, v kazdom obchode ma presviedcali o niecom inom, tak som to vzdala a nech si to ide pozriet muz so synom! To bol ale napad,teda...ze som sa dala nahovorit

Dr jajboli

No ľudia, vy ste kde všetci? Iste si všetci užívate, ako sa to na víkend patrí, však?! Tak pokračujte v činnosti, pekný zbytok víkendu a zajtra slnečný deň!

Dr jajboli

AHojky! Haló! Je tu niekto? Dnes som aj ja unavená a prišla som len pozde večer domov. Na cestu aké oblečenie? Je tam počasie asi ako u nás, nie? Či ideme v "šušťákoch"?! Hihi alebo v teplákoch a kockovaných teplých papučiach? JA beriem klavír a kopu môjho humoru a veselej nálady.