Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahooojte:-)))zdravim vsetkych..Jajboli, vsetko ok, uz ma cakaju len dva dni v praci a koncim...aj mi luto uz je:-(
Ahoj Jajboli :)
Ako sa mas? Ja tu ocumujem uz od rana- takze podla toho uz mozes vediet, ze som zase v praci :( nemam dnes vobec dobru naladu. Zajtra bude ale volno :) Dnes vecer este navarime, ja karbanatky a moj ptiatel urobi zemiakovy salat !sam sa ponukol! a povedal mi ze ho urobi preto, ze ma velmi lubi :) mam velmi rada, ked mi takto hovori, no nie je to az tak casto :(
Ahojky, Sisík, ja som ti písala, a neviem, či si dostala, lebo sa mi to nejako vracia, či čo, ale to bolo ešte včera,
Krisha, ako máš...??? Pokračuje to po správnej ceste?
Mirka, ty asi kojíš, že sa tu neukazuješ, asi ti Ondrík dáva zabrať. Veľa zdravíčka. A vôbec- všetkým.
Uz sme hore dvaja, kava na stole
< popradska to sice nie je>, ale fajna tiez, manzelik je s nou uz von, idem za niiim na slniecko
Ako je u nas doma? Tiez pekne? Ste niekde na vyletoch, alebo len tak lebedite na gauci pri telke?
prave som vstala, < je pol deviatej>, a vonku je tak krasne, modra obloha, slniecko svieti, vtaciky cvirikaju, nehybe sa ani listok..parada
sisik....o takej hodine som uz spala, teraz urcite spis uz ty:-)
tak hlasim "hotovo", mozem si vylozit nohy na stol :-)
hahaha,
no ale uz ma posli, niekam:-)), myslim do tej kuchyne :-)
no tak uz padam, naozaj
ok...vareniu zdar:-)))