Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jancecka: jasné, je to dobrý nápad. no škoda, že nemôžeš ísť skôr z práce, ja môžem už o druhej odísť, keď mám nadrobené. no ale malo by byť do štvrtka teplo, takže by to mohlo byť ok. a keď nechceš špekačky, tak môžeš skúsiť aj kuracie prsia nakoreniť a nasoliť a dať do alobalu a tiež do pahreby. a kľudne aj jabĺčko si opiecť.milujem vôňu opečených špekáčok. už teraz mám chute, asi pôjdem s vami :-))
inak to je super nápad :DD , deku na lúku rozprestreť :D ale ja chodím do roboty, čiže prídem domov o nejakej 5 a to už je neskoro si myslím, ale rada by som spoznala aj jeho mamičku, ak jej bude lepšie, čo dúfam že bude :D a pochybujem že sa zdravo stravuje, včera som ho videla prvý krát a bol celý uťuťkaný od čokolády :D
a tiež môžeš zobrať aj nejakú loptu, alebo niečo s čím by ste sa s ním zahrali.
tak akože môže. len ide o to, že či sa tak stravuje, lebo ak je len na zdravej výžive, tak by mu to mohlo uškodiť. ale ja mám o 11 rokov mladšieho brata. ako teraz má 14, ale ja som sa o neho starala, keď bol malý, všade som ho brávala. a tiež sme si chodili opekať a papal špekačky.aj hranolky jedol. ale môžeš dať zemiačiky do pahreby.mňam mňam.
myslíš? máme blízko hory, ale neviem či ten malý prejde peši toľko, je blízko nás aj také opekanisko, no blízko pre mňa, ale to by sme mohli v utorok ak bude mať maminu ešte v nemocnici. A môže také opekané špekačky?? nie je to príliš nezdravé? môže taký malý chlapce aj napr.hranolky?
jancecka: ide aj o to, že čo má rád a na aké jedlo je zvyknutý. to ale zrejme nevieš. a čo takto keby ste si išli niekam opekať do prírody?
Ahojte všetci, pred nedávnom som tu spomínala,že mám problém s mojim naj kamošom :D no konečne po dlhých mesiacoch som sa s ním včera rozprávala. Jeho priateľa čaká s ním bábo ale je stále v nemocnici a on sa teraz stará o jej synčeka,je taký chutný. Stále sú doma zavretí, a ja by som ich rada dnes niekam zobrala. Myslela som na babicu, sú tam zvieratká, to by mohlo 5 ročného chlapčeka baviť.Aj preliezky sú tam, len ma dosť trápi, že ak by sme šli papať, tak čoje dobré pre takého malého chlapca? nechcem ho napchávať pizzou alebo čím, vôbec sa v tomto nevyznám, vôbec neviem ako mám také malé dieťa zaujať, aby si ma zapamätalo. Možno to nie je žiadny problém, ale od včera večera stále na to myslím, ako ich rozveseliť v tejto chvíli. Ela ma rizikové tehotenstvo, tak sú z toho obaja smútní. Aj ten malý chlapček. Je taký krásny. Píšem trošku zmätkovo, ale moc mi to pomôže keď sem zrovna napíšem čo cítim :D a cítim sa tak ako píšem, ako jeden veľký zmätok :DD
mamina...som rada ze babenku sa dari:-)))mohla by si poslat fotky...ak by si chcela.
Jajboli..no co, kupel mas uz za sebou? Aj ja som si dnes robila nechtiky...opat velmi interesant
ahojte.tak som tu po dlheeeej dobe.Ondrik nas coskoro vsetkych zje,,jako totalny papkac.kojim ale asi velka dojka zo mna nebude,musim ho aj dokrmovat.on ma stale malo.v noci je to zaujimave,,tuto noc bol tri a pol hodiny hore,sice neplakal ale no spite ked on ma ocka jak trnky.ja si uz zhanam opierky do oci a muz takisto.snad to bude lepsie.tak nam drzte palce nech nam v noci pekne spinkava.ahojte vsetci
No konečne je niekto na príjme!
Krisha, ja ti držím palce, dúfam, že keď budeš na novom, že nás neohrdneš!
Sedmikráska, teba som už dávno tu nezastihla. Prečo nemáš dobrú náladu? Šalátik mám aj ja rada. My sme mali dnes br.pečené, knedlík a už skorú fajnú kapustu a fajnú kuraciu polievočku s rezancami domácimi. Za obedom čerešňovo-marhulová bublaninka s kávičkou a veľké nič nerobenie. Bola mi tu maminka na obed, a keď som vypravila syna do NR aj dcéru, aj manžela so psom, ostali sme s mamkou spolu a kecali sme a kecali. Muselo sa vám čkať, lebo som vás všetkých spomínala, ako mi je s vami dobre! a teraz už idem do vane(konečne), nechtíky sú už nalakované pri kávičke a potom tu budem zase očumovať.