Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ahojky!Zdravím všetkých do slnečného dňa, dnes nám bude pripekať-29 st.C! Ďakujem Sisík, že si to tu postrážila. My sa tu na striedačku vymieňame na nočné stráženie. Vždy sa niekto milý nájde, čo tu stráži.
Dnes sa cítim v pohode, len som na chválu zosmutnela, lebo syn mi išiel na školenie do BA a sedel vzadu v autobuse, do ktorého zozadu narazil nejaký debil. Hneď mi písal sms, že je v poriadku, ale to s nimi vzadu riadne buchlo. Zľakli sa, no samozrejme, ale keď som ho zavolala a počula jeho hlas, tak mi odľahlo, uf. Tak trčali pred Blavou ani neviem koľko hodín.Hnevám sa na vodičov, hlavne tí od Košíc a Ba jazdia, akoby boli sami na cestách-160-180 to ide ako ďas!!!!
Tak o mne toľko. Idem variť plnené kokotíky-hihi (rozky plnené tvarohom a opečené prudko na oleji, poznáte?)
Schelly, dnes ti držím palce, dúfam, že budeš mať už aj hodinu saxíku! A máš už kúpený nástroj?
Jancecka, tak napíš, ako si dopadla na randevú s malým!
Sisík, ty si taký dobrý človek, aj ty vieš tak povzbudiť a dávať energiu, urobila si mi na dnes dobrú náladu a doslova žiarim optimizmom, vyrovnanosťou a šťastím. Ani sa mi už nechce veriť, že som ešte pred pár mesiacmi mala depku takú, že sa mi nechcelo ani žiť.
A za to, že som sa z toho dostala, v prvom rade ĎAKUJEM VÁM, KTORÍ MI TU PÍŚETE A VEĽMI MA PODPORUJETE, ani si to možno neuvedomujete, ale je to tak. Ešte raz Ď A K U J E M !!!!!!!!!!!!!
Prajem Vám ešte raz slnečný, pokojný a veselý deň!!!
jancecka: tak ako si dopadla včera?
kukam, kukam, nikto tu uz nestrasi, tak sa idem strasit sama, alebo strazit? Dobru...
Ahojcek, no ta ja sa tu s vami striedam jak den s nocou, aspon vas postrazim
:-)))
Krishka, ty uz tiez spinkas o takomto case, co? Alebo places do vankusa za starou robotou? Poznam, neviem preco, ale aj ked clovek vie, ze ide do lepsej roboty, nemoze sa dockat, pocita aj dni a ked k tomu nakoniec naozaj dojde, pride tak luto. Asi, ze v starej robote to dobre pozna, je zvyknuty, ale neboj sa, v novej bude este lepsie, na lepsie sa zvyka hned...
A bude to mat dalsie pozitivum, sa Ti urcite opravi "poruchove spankove centrm" :-))
Jajbolik, z Teba ide taka fajna energia,
Tak pekne vsetci spinkajte, pridem vas este skontrolovat, ci tu dakto predsa nestrasi, paa
Ventilček! Júj, či som o tebe dávno nič nepočula! Ty stratená, ale to nič. Robkaj na tej záhradke a potom nám pošleš z úrody!(hihi).Už som si myslela, že si zdupkal za Zanzibarom,,,, tak mi tu chýba! Prečo zmizol?
Krishka moja, ty nebuď smutná, bude ti dobre aj na novom!!!! A možno ešte lepšie. Poplač si, keď ti dobre padne, lebo tým sa ti uľaví. Držím ti palce, nech je všetko tak, ako má byť..... a od toho ešte lepšie!
Jančenka, ja by som s malým išla najprv na nejaké kolotoče, ZOO a potom do cukrárne, kým sa nespoznáte a potom na druhýkrát na opekačku. Také deti už jedia všetko, ale pozor na pikantné veci. A myslím si, že by sa veľmi potešil, keby si mu niečo podarovala, nejakú omaľovánku, knižku, hračku, alebo že by psíka??!!Samozrejme vtedy, keď by mal kde bývať havko. alebo cicu.Vieš, môže sa stať, že chlapček bude žiarliť na to malinké, čo príde na svet a keď bude mať svoje"bábo" havka, tak bude vyrovnaný. Ale to je len môj názor.
Nepíšeš o Sylvinke, je všetko OK? Veľmi jej to prajem, nech sa z toho dostane!!!!
Schelly, teším sa s tebou na saxík. Ja si dotlačím klavír a urobíme"mecheche" hihi, tak sa zatiaľ všetci majte pekne, ak je niekto na príjme, tak ešte tu chvíľu budem! Papá všetkým, kto číta AHOJTE!
ahojte! chcem vas iba vsetkych pozdravit a povedat vam, ze som na vas nezabudla, ale mala som dovolenku a este aj mam do buduceho tyzdna, len som na chvilu zabehla do blavy. makam v zahrade, sadim ako diva, uz mam prve rajcinky, priemer asi 3 cm!! samozrejme, este su zelene, ale hlavne ze su. a papriku mam 5 cm, to je tiez vykon. aj uhorky, sice este malicke... to preto, ze som tento rok velmi skoro vsetko sadila a bolo teplo, tak to akosi rychlejsie dozrieva. velmi sa tomu vsetkemu tesim, redkovka, salatik, cibulka. a sadim dalej ostosest nove a nove veci, preto ma ospravedlnte, ved sa zase prihlasim. mavajte sa vsetci pekne a drzim vam palceky!!!
Vsetkych zdravim....jajboli pisala som ti mail...pa
teda Schelly, ak budeme do Ba pocut skripat saxik, to budes ty, co?:-)))dufam, ze sa neurazis:-)ja celkom v pohode, v piatok som mala rozluckovu party v praci, v sobotu som sa z nej spamatavala:-)a vcera som bola asi tak 5 hodin na bicykli..a teraz ma boli zadok.Dnes mam poslednu nocnu...ide na mna nostalgia...
Ahojte, ako sa máme? Ja zasa pracovne. Teraz som sa napraskala. Mala som špagety ala carbonara - mnam. Aj kolegynu som do toho nahovorila a chutilo :) Akýže bol víkend? Ja taký relaxový. V piatok som bola na kofolu chvílku, o 23.00 som už bola domka,lebo priateľ ťahal 16-ku. Sobotu som hrala hru celý deň, čo som od neho dostala, večer sme sa išli najesť do takej novej reštiky vedla v dedine a len my dvaja sme tam nechali 900,- Skk. Už nikdy tam nepojdem !! Nedela, zasa som hrala hru až som ju celu prešla. Mali sme v pláne grilovačku,ale počasie akosi nevydalo. A večer som pozerala X-factor. Zajtra mam mať stretnutie s mojou učitelkou z tej ZUŠ-ky (doteraz nemala čas) a dohodnuť sa, čo a ako. Teším sa :) Už mam aj korunky odložené na saxik :) Želám všetkým pekný deň :)
Jancecka,keď bola dcéra ešte v škôlke a išli opekať,kuchárky tie špekačky pre istotu v škôlke uvarili a deti si ich potom samé opekali,niektoré vlastne len údili :D nad ohňom,z čoho boli uveličené.Mali tam aj kúsok slaninky na pokvapkanie a dodanie chuti.Poliaľ si dobre spomínam,z hier mala úspech "stromohra",čiže trieskanie palicou do kmeňov,ktorý aký zvuk vydá.:DDD