Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

v Topoľčanoch je všetko zlé, čo sa zdravotníctva týka, máme veľmi ale veľmi zlé skúsenosti, keďže Silvika tam trávila od narodenia dosť času aj s mamou, ten sebecký prístup,načo sa starať o také decko, ktoré nevie nič zo života. Ale aj kamošky rodili, majú z toho nočné mory, dalšia kamoška kôli nim potratila a zvalili to na ňu, no viem veľa vecí z mojej rodiny a nikto vážne nikto nebol spokojný

jancecka

mamina123
to si aj ja vyžadujem :D moc sa mu to zatiaľ nepáči, ale nedávam mu inú možnosť, ako tam byť so mnou :D
Silvička sa má viditeľne lepšie, sem tam sa sťažuje že ju niečo bolí, dosť často hovorí "bije mi srdce" ale my nevieme čo to znamená, inak vyzerá veľmi zdravo, kyslík jej robí očividne dobre
A môj kamoš, stále na neho myslím, stále

mamina123

ahojte.robim tu male KUK.Ondrik teraz spinka,boze tak som rada ze ho mame,dnes som mu citala knizku,bol zlaty,hadzal usmevy ako keby tomu rozumel.Jancecka chcem sa ta spytat na Silvinku,ze ako sa jej dari??je mi luto tvojho kamarata,modlite sa aby sa Ele polepsilo a v zdravi donosila babinko,je to ten najkrasnejsi dar.a chcem sa zaroven pochvalit ze som mala pri porode aj manzela,teda vlastne on tam bol so mnou 6hodin pred porodom,pomahal mi do sprchy, a tak.neopisatelne krasne mat muza pri porode.

barbinka

jancecka: neviem ako je v TO v nemocnici, ale zrejme nič moc. ja som bola akurát v nedeľu za babkou v nemocnici na kramároch a to bola hrôza. akože úplne strašná nemocnica tiež. ona chúďa tam ani nič nezje, každý deň jej niekto z rodiny nosí obedy.

jancecka

bol by pekný, veľmi D: najviac ma trápi že je v Topoľčanoch v nemocnici D: nič horšie sa jej nemohlo stať

barbinka

jancecka: tak to mi je vážne ľúto toho dievčaťa. no ale myslím, že keď má také problémy, tak ty budeš mať ešte veľa príležitostí ich niekam zavolať a troška ich rozveseliť. a ja som si myslela, že aký pekný deň máš za sebou.

jancecka

ach barbinka, som strašne smutná D: musím to riadne vysvetliť. Ten naj kamoš má 21 rokov, zaláskoval sa do rozvedenej 26 ročnej mladej mamičky s krásnym chlapcom a podarilo sa im splodiť bábätko. Inak ten kamoš sa volá Mišo ale prezývku má mizik, a ten malý chlapček je zhodou okolností tiež Miško a tá mamička sa volá Elena. To len aby si vedela. Ela má rizikové tehotenstvo, bola už vraj 4 krát v nemocnici a to je v 5 mesiaci. Mizik sa stará teraz o malého Miška, lebo Ela je znova v nemocnici. Včera som sa mala s nimi stretnúť a zabaviť toho malého chlapčeka, už som ich aj čakala so sestrou, stále nechodili, nezdvíhali telefón. Som si myslela že sa chce vykrútiť a teraz mi je to ľúto, že som sa aj trošku hnevala. Ale nebolo to tak. Večer asi o 9 mi zavolal, nech sa nehnevám, ale že musel byť s Elou v nemocnici, lebo skoro predčasne porodila. že je na tom dosť vážne. Je mi to tak ľúto, čakajú vraj dievčatko. Neviem ako by som im pomohla, ja sa s Elou osobne nepoznám, ale pár krát som ju už videla. Nemá dobrú povesť a to len kôli tomu že prvý krát si zobrala grázla z vedľajšej dediny.Oľutovala to, rozviedla sa a ostal jej krásny chlapček. Fakt nádherný. No môže za to? celá dedina mala mizika celých 5 mesiacov v hube, čo len spravil, no čo takého spravil??? nič, mňa len mrzelo, že sa prestal s nami kontaktovať, chudák si myslel že aj my sa mu vysmievame, a my sme si mysleli že ostal namyslený, ale nič nebolo tak. V pondelok sme sa rozrpávali po 5 mesiacoch prvý krát, bola som taká šťastná, mám ho veľmi rada,je to jeden z dvoch naozajstných kamarátov. ruku by som za neho do ohňa položila. Je to aj manželov bratranec. Ako mi ho je ľúto. Aj som mu povedala že ak by niečo on alebo Ela potrebovali, som tu pre nich, ale neviem čo by odo mňa mohli potrebovať. Celú noc som skoro preplakala a modlila sa za to maličké.

Trošku som sa rozpísala ale aspoň som kľudnejšia.

[zruseny12]

Vsetkych zdravim,jajboli tebe som este neodpisala,ale sak to je jedno kde napisem,mam sa ok,tablety som dobrala,dnes som doma,lebo som bola na urade prace,predstav si,ze v piatok bola u nas kontrola z inspektoratu prace,niekto napisal anonym,ze tam mame spinu atd.no neviem kto moze byt taky zakerny,sak ked je to pravda,preco sa nepodpisal...no,nic moc....inak som rada,ze sa mas ok,u nas tiez krasne svieti slniecko...je krasny den...potom aj clovek sa inak citi...ja ani neviem co budem varit...a tie tvoje kokotiky su z kysnuteho cesta?lebo ja robim pyrozky plnene lekvarom, alebo tvarohom a pecie sa to v oleji...