Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

Sedmikraska,
asi ich bud este vypekaju, alebo su uz vyvalene na gauci a odfukuju, co nemozu dychat, jak sa z nich napraskali hehe - ked nam nic neodpisuju...

barbinka

jancecka: ja zasa tenis milujem, je to môj najobľúbenejší šport, ktorý rada hrám a aj sa na neho pozerám. no však každý máme niečo iné. aj dnes mám o šiestej dve hoďky. no ale nič, ja už padám. tak však zajtra si píšeme.

jancecka

tenis som nikdy nehrala :D a myslím si že by ma to ani nebavilo :D ja som dolámaná z postele, ale akonáhle budeme vo vlastnom investujem do kvalitného madraca

barbinka

jancecka: no šéef mi ide na služobku od zajtra a ja mám nadrobené, tak tu nebudem zbytočne. ako on by mi dovolil tiež pokiaľ mám nadrobené. no a tá masáž by sa aj mne zišla. sestra si urobila kurz a stále nemá čas ma vymasírovať. ja mám strašne ztuhnutý chrbát, lebo teraz sme hrávali tenis každý deň a som taká celá dolámaná.

jancecka

no to máš úžasné že si to môžeš takto povedať :D ja síce robím u ocina ale je to prísnejšie ako kdekoľvek inde ale nesťažujem si :D ja som bola v utorok na masáži a normálne som znovuzrodená :D

barbinka

jancecka: tak v Lamači som ešte ani nebola. za pol hodinu pôjdem ja domov, už mám toho dosť dnes a zajtra pôjdem pekne o druhej.taka som nejaká ztuhnutá celá, že sa mi až nič nechce robiť.