Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Sedmikraska,
asi ich bud este vypekaju, alebo su uz vyvalene na gauci a odfukuju, co nemozu dychat, jak sa z nich napraskali hehe - ked nam nic neodpisuju...
aj ja prosi, prosi, taku chut mam na ne a predstavujem si ich nejak ako sisky :D
Jajbolik, Mariaa,
mozte dat sem tie recepty na tie pirozky v oleji? D.
papa
ahoooj
jancecka: ja zasa tenis milujem, je to môj najobľúbenejší šport, ktorý rada hrám a aj sa na neho pozerám. no však každý máme niečo iné. aj dnes mám o šiestej dve hoďky. no ale nič, ja už padám. tak však zajtra si píšeme.
tenis som nikdy nehrala :D a myslím si že by ma to ani nebavilo :D ja som dolámaná z postele, ale akonáhle budeme vo vlastnom investujem do kvalitného madraca
jancecka: no šéef mi ide na služobku od zajtra a ja mám nadrobené, tak tu nebudem zbytočne. ako on by mi dovolil tiež pokiaľ mám nadrobené. no a tá masáž by sa aj mne zišla. sestra si urobila kurz a stále nemá čas ma vymasírovať. ja mám strašne ztuhnutý chrbát, lebo teraz sme hrávali tenis každý deň a som taká celá dolámaná.
no to máš úžasné že si to môžeš takto povedať :D ja síce robím u ocina ale je to prísnejšie ako kdekoľvek inde ale nesťažujem si :D ja som bola v utorok na masáži a normálne som znovuzrodená :D
jancecka: tak v Lamači som ešte ani nebola. za pol hodinu pôjdem ja domov, už mám toho dosť dnes a zajtra pôjdem pekne o druhej.taka som nejaká ztuhnutá celá, že sa mi až nič nechce robiť.