Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
tak teda dobru chut...alebo po dobrej chuti:-))ved sa chod prejst s havinom a zmrzku si kup:-)))alebo ti poslem???
JA som nakoniec papkala paprikovú slaninku s chlebíkom čiernym a paradajočkou, ale ešte mám dieru v žalúdku. Dala by som si ten tvoj nanuk.
ja som si bola rano kupit fajnove celozrnne pecivko, tak teraz si ho davam s paprikou, rajcinou, uhorkou a tvrdym syrom.A ked som si rano uz teda privstala, za odmenu som si kupila nanuk, kt na mna caka v mraznicke:-)))
Jéj, Krishulka moja zlatá! No to je fakt "vitamínová" hihi, ale nakoniec som urobila len rezance s tvarohom-hihi a kokotíky neviem, možno ešte aj teraz. ČO lepšie môže byť na večer, ako sa dobre napapkať?! Hihi Ale teraz mám chuť na lázeňskú šunku, alebo nitran, alebo nejaký syr, alebo, júj, idem jesť všetko! Som veľmi hladná!
O chvíľu som späť!
Gumajz!!!!!!!!!!!!!Písala som ti-súrne! HALÓOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
U nás je krásne a ja som dnes zatvorená v byte, no jednoducho nemám kam a s kým ísť, ale asi idem s havom na špacír, ale ešte predtým mrknem do chladničky!
Jajboli...vitaminova bomba:-))))
Ahojky! Ja som tu už dávno, ale som si pozerala e-maily a čítala som zameškané príspevky.
Moje "kokotíky"
Rohlíky-odrežeš končeky, rozrežeš na polovicu (nie podĺžke!),vydlabeš vnútrajšok, napcháš rozmiešaný tvaroh s cukrom, citr.kôrou, hrozienkami a 1 žĺtok a prudko opečieš na oleji, Potom vyberieš na niečo, ja dám na tácku servítky, nech tá masť stečie a posypem prášk. cukrom. Mňam!
AJ U NAS JE KRASNE,ALE TERAZ SA NEJAK ZATIAHLO...:0((((.....
RUSKE PYROZKY:
500G HL.MUKY
3LYZICE CUKRU
3VAJICKA
STIPKA SOLI
1/2DROZDA/KVASNICE/
MLIEKO PODLA POTREBY
SPRACUJE SA AKO KYSNUTE CESTO,LEN SA UROBY TROCHU TUHSIE.PLNKA PODLA CHUTI,LEKVAR TVAROH,MAK, JABLKA...
TVAR JE PODLHOVASTY,AKO RUSKE PYROZKY,VYPRAZA SA V OLEJI...
ahojte....tak dnes pekne pripeka....ked to takto bude dalej pokracovat, co bude v lete??? Asi pojdem kupit klimu:-)