Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

o Čiernej hore som tiež počula že tam je lacno :D ale zase ma niektorí odhovárajú, že sú tam nepokoje a striela sa tam priamo na ulici D: ale riskla by som :D a fakt ste skoro nič neminuli :D

barbinka

jancecka: a na slepo je naozaj super. a priateľ nemá tiež najnovšie auto a zvládli sme to. minulý rok sme boli v Čiernej Hore, je tam oveľa lacnejšie ako v Chorvátsku. Boli sme 17 dní aj s cestou a ja som tam minula len 10.000,- za naftu, ubytovanie a stravu.však to je úplne nič.

barbinka

jancecka: tak to je aj môj názor, že peniaze zmenia človeka a kazia charakter. ja tiež nie som z vyššej vrstvy a priateľ študuje, ale on má našetrené z toho, čo brigádoval a ja tiež z brigády, keď som ešte na výšku chodila. takže ja mám dosť našetreného. ja som celé štúdium na VŠ robila.

jancecka

tak na slepo sme ešte nikdy neboli, aj by sme si trúfli ale nemáme auto, ktoré by vydržalo to čo si my zmyslíme :D nevravím že sme nejaký chudáci, no od tej vyššej vrstvy máme trošku ďalej D: ale čo, dobre nám je, máme sa radi, a veľa peňazí kazí charkter :D

barbinka

jancecka: no toho sa aj bojím, že raz to možno tak bude, že budem musieť niečo splácať a nič mi nezostane. ja chodím k moru väčšinou každý rok. mala som od malička zdravotné problémy, tak mne more len prospievalo. no ale už tie problémy nemám, lebo mi konečne vzali v decembri krčné mandle a odvtedy som nebola chorá, ani antibiotiká konečne. ale najradšej mám, keď ideme niekam na slepo. ani veľa neminieš, ubytuješ sa tam, kde sa ti páči, nezaplatíš nič navyše cestovke. no kebyže mám deti, tak by som s nimi tak nešla.

jancecka

aká rozbehaná :D ja som bola na dovolenke dokopy tri krát ako malé dieťa ešte v Juhoslávii :D z tretieho ročníka na strednej v Taliansku a na svadobke v Chorvátsku :D inak páčilo sa mi všade a chcela by som zaviesť že každý rok by sme šli niekam aj keď budú deti, no finančne neviem ako na tom budeme :D máme pôžičku a treba ju splatiť :D

barbinka

jancecka: tak stanovať sa chystáme aj my na víkend. síce len kúsok za BA, ale aj tak. vezmem brata, ten sa bude tešiť.a chceli by sme ísť asi aj do egypta koncom augusta, no ešte uvidíme, či tam, alebo chorvátsko len. a mali sme ísť o mesiac do londýna, ale zrejme z toho nič nebude.

jancecka

mne by bolo jedno tiež :D aj stanovať niekam pri priehradu :D lenže ja nie som dobrý dovolenkový partner,ja milujem opalovanie :D a najradšej som keď už pri prvom slnku ležím niekde až do západu slnka a len sa obraciam ako na rožni D: ja viem že sa tým ničím, no ale čo ma presvedčí? ešteže sa natieram

barbinka

aha, no to je škoda.aj keď mne je jedno kam idem, či som tu, alebo pri mori, hlavne, že som s človekom s ktorým je mi dobre.

jancecka

na dovolenku nikam, prestavujeme, financie nie sú, ale aj by sa možno našli na nejaký lastminute, lenže manžel chce byť polovník, tak si podal žiadosť o polovnícky kurz a od tejto soboty bude musieť každý víkend sobotu aj nedeľu, povinne pol roka chodiť na kurz, čiže sa nikam nemôžeme vybrať :D a ani s domom nepohneme, lebo cez týždeň bude v robote :D