Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

jancecka: tak ja tiež všetko nedodržujem presne ako sa má. tiež ľúbim sladké, ale v najhoršom si dám horkú čokoládku. ale dokázala by som sa napchvávať stále. mňam mňam, ale teraz sa celkom držím. dnes budú tuším 30 stupňové horúčavy. ja sa tak teším, mám strašne rada teplúčko, keď nemusím chodiť naobliekaná, aby mi neofúklo kríže.inak kam sa chystáš na dovolenku?

jancecka

koľko to je km to vážne neviem ale cesta mi trvá 45 minút a keď riadne zaberem tak 40 minút :D chodím krížom cez polia a lesy, čiže prekážková trasa, samý kopec ale o to to je zaujímavejšie.
Ja ani nemám na dnes plány. Ja končím v práci o pol 4, to utekám na cajku domov ale chcela by som ísť do fitka,nejako o 8 a dovtedy ani neviem čo budem robiť. Zrejme upratovať :D
Ja sa nedokážem obmedzovať v strave, ja hrozne ľúbim sladké, a keď si ho nedám čo i len jeden raz, keď mám na sladké chuť, tak sa mi zmení nálada a ostávam mrzutá a vrčím na ľudí D:

barbinka

jancecka: na bicykli? koľko km to máš z domu približne? ja len, že či si sa aj nespotila, však je už také teplo.ja idem dnes 14:45 a ideme znova hrať tenis, idem dnes rovno z práce. to je super, že som ťa takto navnadila. na korčulky moc nemám teraz čas kvôli tenisu. ale ja jazdím od svojich 9tich rokoch, takže ja už mám možno aj odkorčulované.haaaaa. no a pri tom športe sa vždy pekne aj opálim. ja rada športujem a teraz ešte k tomu sa aj inakšie stravujem. som aj schudla, tak sa aj teším z toho. a ty dnes máš aké plány?

jancecka

ahoj barbinka, dnes som v práci na bicykli :D je riadne teplo teda, už o pol 7 ráno som odpadala na slnku :D
Neviem kedy ich niekam vezmem, včera som s mizikom volala, a povedal mi, že už je lepšie. Ela má preto také problémy,lebo má jeden vaječník a raz už potratila. Ale už by to vraj malo byť ustálené. A pomýlila som sa vo výpočtoch, nie je v 5 ale v 6 mesiaci. Ale aj tak to je zavčasu. Teraz je malý Miško s babkou a veľký Miško chodí do práce, musí aj zarábať, tak neviem kedy sa mi to podarí :D
Inak tak som rozmýšlala včera nad tebou, že ideš hrať tenis a dostala som chuť cvičiť :D tak som zavolala sestre a boli sme sa korčulovať :D mám z toho taký dobrý pocit :D
ty máš aké plány? Dnes končíš skôr ako si vravela?

sisik

Jeminenku, Krishka, Ty si este tu bola po mne, ja ze uz asi tiez spis. Teraz som prisla konecne z kuchyne, idem si este umyt vlasy a tiez pojdem " do spisa", tuto noc som sa budila kazdu chvilu, na bolenie hlavy, som cely den jak mechom udreta:-))
Neboj sa nic, zvyknes si, dolezite je, aby ste boli dobry klektiv, lebo niekedy aj len jeden, ale "kvalitny blbec" vie znechutit. Urcite Ti to vyjde, drzim pasticky:-)

krisha

dnes este nie, az od pondelka zacinam...dnes som malaposlednu nocnu. Este mam vo stvrtok dennu, zbalim posledne veci, rozlucim sa s mojimi best kolegynami a...Na novom zacinam az...ze az...to malo byt skor uz...od pondelku. Je to uplne nove miesto, v ramci jednej firmy, ale sidlo ma inde. Takze nove prostredie, novi kolegovia, nova praca...je mi cudne, na jednej strane sa tesim a na druhej mam z toho zmiesane pocity, ale verim, ze bude dobre:-)))

sisik

ahoj Krishka, smazienku sme tu este "nestretli", su tu vselijake fast foody, ale tam velmi nechodime, teda mozno raz za rok < ked chcem urobit radost synovi, on by tam chodil rad, hehehe> a deti jak su doma, idu na kofolku a pridu sem, potom nostalgicky spominaju s laskou, ale daco som pocula , kolegyna tusim spominala, ze uz ju niekto dovaza aj sem
Hej a co na novom mieste? Ako si to prezila? To si tusim zacala dnes, hej? Robis to iste, len denne, alebo je to uplne nova praca, novi kolegovia??

krisha

no sisik...ved si aj isla na skoro na koniec sveta:-)tam nemaju smazienku????:-)Ja som bola na kofole s kamoskami...trocha sme kecali a preberali co je nove.

sisik

Co to, co to, nedalo sa mi otvorit < uz dost dlhu chvilu> tuto stranku
Mariaa, Jajbolik, dakujeme za recepty, take " vyprazacie" som este nerobila, musim dakedy skusit, a tie vydlabane rozky sa neobaluju v trojobale, to len tak ich treba smarit do oleja? A ten tvaroh nevytecie? Ja si na take nieco spominam, dalo sa to kupit v Smazenke, ci ako sa volala ta predajnicka, boli to dva sendvice, plnene asi tvarohom, a obalene ako rezne a vyprazene, to bola dobrota, za tym by som sla na kraj sveta.