Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mňa akože moja práca celkom baví, ale robím to viac menej pre výplatu D: ja chcem byť doma, starať sa o dom, záhradu (ale len okrasnú)o deti, chodili by sme na výlety,jednoducho aby som všetko stíhala a mala všade poriadok, som dosť puntičkárska :D ale manžel by musel dreť ako kôn aby nás uživil :D asi
jancecka: ale nie, jasne, že neprepne. ja som to myslela tak, že kebyže zostanem len doma a už by som nikdy nerobila, tak že by mi asi preplo. určite nie z detičiek, tie milujem.
Čaautee. Včera som mala to stretkou s tou mojou buducou učiteľkou na saxík. Povedala, že vôbec nemusím prestať fajčiť, že to v pohode zvladnem, že to sú len kecy a ešte sme si spolu aj zapálili :) Je to mlada holka, cca 30 rokov a je fest v pohode. Objasnila mi rôzne veci, v ktorých som ešte mala tmu a mam uplne dobrý pocit. V septembri nastupujem. A ešte čosi - ta baba hrala 10 rokov v skupine POLEMIC - je to moja naj slovenská kapela a ja som ju nespoznala! Hanba mi :D:D: Želám krasny slnečný deň :)
dúfam že sa nejakých detí dočkám a že mi z nich neprepne :D
jancecka: tak ja som taký rodinne založený typ, ale určite nechcem byť celý život na materskej. asi by mi preplo časom.
mne to skoro nepripadalo :D lebo chodili sme spolu od našich 16 rokov :D čiže po 6 rokoch chodenia sme sa vzali :D a ja som ten typ, vydať sa a mať deti a doživotne na materskej :D
jancecka: tak momentálne neviem, čo sa deje, lebo som správy dlho nevidela. no minulý rok tam nič nebolo. no a tie trenčianske teplice som dostala v pondelok akurát ponuku na pobyt od nás z práce, tak uvažujem, či pôjdeme. na týždeň. síce som tam už bola asi 5krát, ale je tam pekne. ty už si dva roky vydatá? to keď si mala 22? čo tak skoro? ste tak veľmi chceli?
narozprávalo mi to viacero rozprávkarov :D ale aj v správach dávajú že tam majú nejaké politické nepokoje, vraj sa to turistických centier netýka ale zase mňa to neovplyvňuje,keby tam chcem ísť, tak tam idem :D
Hej aj Slovensko je krásne :D my sme boli ako oslava dvojročného výročia svadby v Trenčianskych Tepliciach na dve noci a bolo lepšie ako v Chorvátsku :D fakt bolo super :D
pardon my, som sa pomýlila
jancecka: čo sa tam? striela? to musel dobrý rozpravkár, čo ti takéto veci natáral. akože mi zasa nie sme takí, že všetko si chceme ušetriť. proste všetko sme si dopriali, čo sme chceli.sama som bola prekvapená, že koľko korún som ešte domov priniesla. a ešte voľačo, my sme boli štyria v aute, čiže tá doprava vyšla lacnejšie. no tento rok ešte nevieme kam presne, ale nechcela by som byť v BA celé leto. stačilo by mi aj niekam na Slovensko, to je jedno. hlavne, že budeme spolu a že si oddýchneme.