Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
uvarila som si kavu...tak mozno aj tlak to bude...ja uz som sa opalovala aj predtym...ale aj tak uz to slnko nie je ako predtym....ano bolo pekne,ale ja som bola aj v PO a tam fukal vietor az potom sa vycasilo,uz vyzeralo,ze bude zima...ja byvam 29km od PO,takze vsade je inak...clovek sa nevie ako obliekat...poznam to...ked slnko prazi do okien,aspon si otvor okno...ak budes moct...
to prejde mariaa...aj mna chvilu bolela, predsa len, po zime som bola prvykrat dlhsie na slnku, ale potom to preslo...mala som robotu, tak som to uz nevnimala. Aj u vas bolo tak nadherne? Ja neviem, ako to zajtra zvladnem v praci...bez klimy...poobede sa nam oprie slnko do okien a je tam ako v pekle..
jaj,krisha ja som to zo slnkom asi prehnala boli ma hlava :0((((.....bola som na nom vylezena,ako jastericka som sa vyhrievala...:0))))....tak mi treba,ze?
Jajboli....pisala som ti na mail...precitaj si.-)))kde ste vsetci zalezeni? Alebo skor vylezeni na slniecku???
barbinka
ozaj a ty ako čo pracuješ?
barbinka :D ja viem, tiež by som ho nechcela zdierať :D no sny môžem mať :D manžela práca baví a to som rada ale zase ho nejako zneužívať,len sa mi páči život žienky domácej :D možno nejaké loto by bodlo:D
ahojte...maria..schelly..krasne pocasie, idem sa teda opalovat a vychutnat volny den...
jajboli,len strucne prave som prisla z denz.....nemala som dobre vysledky...pekny den tebe aj vsetkym...pa
Zdravim vsetkych,sisik nemas za co....ja to moc nerobim,lebo je to mastne,ale je to dobre....
jancecka: no to hej, to by musel. to by som zasa ja nechcela, aby si môj budúci takto ničil. chcela by som aj prispievať financiami do rozpočtu.