Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahoj Barbinka, ale vyzerá to že máš dobrú prácu :D ja mám dnes kopec roboty, čiže budem odpisovať tak pomenej :D
Ahojte vsetci, vcera som snad ani nepisala, lebo to bol taky divny den, co sa najskor zacal ako uplna pohroma, no mala som aspon krasne vytahane modre ocka od plakania, no na koniec vsetko dobre dopadlo :)
Ahojky, tak zase nič, dobre, odchádzam, majte sa všetci pekne! Pekný, slnečný deň!
no, tak sa ja rozlúčim, keďže kašlete na mňa:))) Dobrú nôcku!
No ja mám ale šťastie!
Zase sa tu sama so sebou porozprávam a stiahnem sa do hajanoviec.
Dnes som mala bláznivý deň, zajtra bude ešte bláznivejší a o piatku nehovorím. Neznesiem teplo, lebo miesto bronzu chytám alergiu. Ale nožičky mám pekné do hneda(akože)- samozrejme-natrela som sa nejakým novým prípravkom-telovým mliekom, ešte doobedu a teraz pozerám, že som dostala "farbu" Tak to asi obsahuje nejakú samoopaľovaciu zložku hihi, ale ja som len rada. No, veď aj tak sú ešte biele. Ale veď to nič, ako som písala"som pánske dieťa"... hihi s dáždničkom proti slniečku... hihi
Schelly, ja sa teším na ten tvoj saxík, je to paráda!!!!! Zaspomínala som si, keď som sa potajomky učila na konzervatóriu hoboj. Veľmi sa mi páči ten zvuk.AJ na tympány som rada búchala, jój, tak to je len paráda. A poznáte skupinu z Japonska Yamatto? Tak to je slasť počúvať!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, čo by som si tak ešte tu napísala, nič, kašlete na mňa, síce ja som taký nočný vták, ale cez deň nejako nestíham tak, ako predtým, lebo stále niekam idem, niečo robím a tak. Ja som tomu rada, že som v starých koľajoch, a za to vďačím VÁM všetkých, ktorí ste mi tu pomáhali dostať sa z depky.
Tak zatiaľ papá!
Ahojky všetkým? Mária, a to už ako? Večer si dáš kávu a potom ideš spať? No hore sa!!!! S kým si tu budem zase písať?
Haló je niekto na príjme?
Takze ja sa s vami lucim,lebo idem spat,krisha prajem ti aby si to nejak zajtra zvladla,sak aj ostatnym jajboli zajtra napis ako ti dopadli vysledky...ja uz idem do hajan,aby som zajtra urobila zasa normu....pa-dobru noc...
jancecka: prepáč, že som už nepísala, ale padol nám v robote internet. ja robím na jednom ministerstve na informatike. ale najradšej by som niekam išla. ako som už spomínala tú Afriku, alebo do Anglicka, ale momentálne to nejde.
no,to asi by si cely den zbierala len papiere...jasne prievan ani mne nerobi dobre,sak nikomu....je to tiez hnusna vec ked clovek dostane prievan...vies co si urob daj na okno mysku z vodou alebo blizko seba aby si nemala taky suchy vzduch...ja to robim aj v lete...nie len v zime,trochu ta to shcladi,alebo este lepsie do 2l flase daj zmrazit vodu a potom si ju vyber,len to by trebalo viac flasi...ale to tiez funguje...je potom chladnejsie...
okno mame v lete otvorene nonstop, aj ventilator zapnuty, len mi to nerobi moc dobre a okrem toho mam na stole kopu papierov,obcas mi ich pekne rozfuka:-)))