Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

Ahojte kocky, no ja som Vas vcera vecer ani "nestrazila". Po robotke som nakupila, doma navarila, daco pospratkovala, boli sme sa "vykakat" s nasou "oveckou", teraz uz oholenou do hola, hola hihi, < v nedelu sme ho strihali, teda holili, bol uz zarasteny jak biely medved>, kvietky polialala a sup do postielky, nejaka som bola zmorena, ci co, ze ani do PC budky som necumackovala, sla som akoze pozerat hokej,finale, a dva krat som sa prebrala na svoje zachrapkanie, no teda a ja ze to len moj mangelik vie drevo pilit hehehe
Jajbolik, ako? Si na prijme, ci sa "flakando" po doktoroch?
Sedmikraska, co sa stalo? Take mas krasne meno, tebe ani nepristane plakat, k Tebe pasuje slniecko, modra obloha, nie uprsana :-))

jancecka

barbinka
máme toho veľa spoločného:D napríklad zápal močových ciest a pizzu :D my bývame v dedine, strašný zapádakov ale vo vedľajšej dedine robia naj pizzu v okolí :D a rozvážajú ju,tak keď sme ako partia v krčme (inak nepredstavuj si klasiku krčmu,máme biliard,hráme karty,rozrpávame sa,ping pong :D) tak si objednáme pizzu, minulý týždeň som ju večerala v piatok sobotu aj nedeľu :D

barbinka

jancecka: no mne doktorka povedala, že to bolo určite z toho. no ale bolo to strašné. už to nikdy nechcem zažiť. pôjdem na obed dnes do mesta, asi na pizzu ( moje najobľúbenejšie jedlo ). mohla by som ju jesť každý deň. mňam mňam

jancecka

barbinka
tak tým som si prešla aj ja D: a to mala moja doktorka zrovna dovolenku D: ani som nevedela čo mi je a samé mi to prešlo D: tie bolesti, to môžeš takto dostať z vody studenej? Tak asi aj ja som to mala z toho, lebo tiež sme sa týždeň pred tým boli kúpať na priehrade D:

barbinka

jancecka: ja by som tiež išla, ale neviem, či nie je ešte skoro, lebo pred tromi rokmi som išla, bolo dva dni teplo a mala som zápal močových ciest, dosť nepríjemné. neorajem to nikomu. ani cikať nechceš ísť od bolesti.

jancecka

barbinka
to teda neviem, ale na priehrade v Nemečkách sa kúpajú už teraz :D a aj ja by som sa šla, mám rada studenú vodu :D

barbinka

Dr jajboli: čo by ma nezaujímali iní, len vám nechcem nejako vtierať, lebo vás až tak nepoznám. ale neboj sa čítam si jedným okom aj vaše rozhovory.

Dr jajboli

Ahoj Sedmikráska! Čo sa stalo?! Veď ty nezvykneš byť smutná! Prečo si mala vyplakané modré očká? Napíš, uľaví sa ti! A ja zase dnes mám taký nijaký deň. Od pol 5 som hore, vypravila som manželíka na školenie, potom som prala, varila, nakupovala, psíka venčila, bola som u mamky, aj sem som sa mrkla, ale mám pocit, že sa pomaly nebudem mať s kým vyrečnievať...:))) Jancecka to s Barbinkou tu roztočili a ako vidím, iný ich ani nezaujíma, takže kľudne mi moja napíš! Budeme riešiť, čo sa dá(poradíme-poslúžime). Tak už nebuď smutná, usmejkaj sa a mysli na to, že v ničom nie si sama, pretože sme tu pre každého, kto potrebuje podržať! Papá

barbinka

jancecka: no akože nesťažujem sa. len radšej by som robila prácu , ktorá by ma napĺňala a čo som vyštudovala, ale tá by ma zasa neuživila a ešte k tomu by to bolo dosť na psychiku. no ale tak čo už. a nevadí, keď ti to bude trvať, ja si na tvoje písmenká počkám. kedy je možné sa ísť kúpať na jazero podľa teba? koľko dní musí byť teplo, aby sa ohriala voda?