Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jancecka: ja mám krátke nechty a ani som nikdy nebola si ich dať robiť. mne by to len zavadzalo.ja musím mať krátke nechtíky. a ja idem znova na tenis po robote. ale dnes len taký light tenis dáme, lebo som nejaká zničená. inak som už aj dosť opálená,keďže hráme na slnku. kebyže mám v kancelárii nejakú posteľ, jaaaaaa. vždy po obede by som si tak ľahla aspoň na pol hoďku.to by bolo super.
Sedmikraska, robis niekde v labaku?
diky barbinka
barbinka
dnes idem na 6 hodinu na gélové nechty :D idem si dať spraviť nové, tak sa teším, nové sú vždy najkrajšie, a raz za tri, štyri mesiace si dávam nové :DD dávam si červenú francúzsku manikúru, tak som zvedavá ako to bude vyzerať, ja mám veľmi slabé svoje nechty, a nikdy by mi nevyrástli, vďaka za gélače :D
ale v rámci dobrej kondičky pôjdem na cajku, je to asi 10 km, to zmáknem za chvíľočku hádam :D
v utorok idem
sedmikraska: inak v utorok na tú čelustnú ortopédiu tam kde chodí kamoška. a teraz už dúfam, že tá cena za ten strojček bude už normálna. tak potom ti poviem teda.
jajboli, vcera rano som sla urobit vzorky a kedze predvcerom som rorbila jednu skumavku o patri do odstredivky, tak som sa to snazila vyrovnat takou kovovou blbostou. No lenze to som urobila velikansku chybu, bo to ten tlak nevydrzalo a cela centrifuga sa rozletela a vyrazilo to dokonca aj kryt. Ja som nastastie bola zavreta za dverami- vrazilo to aj do nich. Bala som sa ich otvorit a tak som to vytiahla zo zastrcky. Vies ao som sa bala, ze ked otvorim uvidim niekoho lezat na zemi? Ved to zelezo mohlo niekoho zabit!!!!! a to len koli mojej blbosti!!!!!!!!! bola som uplne roztrasena a plac sa mi nedaln zastavit, no hroza. Navyse sme mali vcera meeting so vsetkymi hlavnymi a ja sa nemozem ukazat taka uplakana, chcela som ist domov a odist navzdy, lebo mam fakt hroznu smolu. No potom bolo vsetko zase v pohode a den skoncit dobre :) Teraz uz na to radsej nechcem ani mysliet
jancecka: takých ľudí nemusím. ja som taká, že si idem zahrať, lebo sa chcem zabaviť. samozrejme, že chcem vyhrať, ale nič sa nestane, keď prehrám (teraz myslím vo všetkom). dnes máš čo na pláne po robote?
barbinka
my sme mali u nás v krčme aj ten stolný futbal, no taký 17 roční chlapci ho tak doriadili, že ho museli dať preč D: vieš keď niekto neznesie že prehrá a začne do niečoho kopať, tak to potom aj tak vyzerá :D
jancecka: no a ktovie čo ešte len zistíme, že máme spoločné. aj Miškov máme, na to si zabudla. no ja väčšinou ju jedávam každý štvrtý deň. a neboj sa, ja som už bola na dedine veľakrát, viem, že tam sú aj normálne podniky, ale aj také soc podniky. snáď si to pochopila. tak isto sú aj u nás také soc podniky ( krčmy), ale minimum. my chodievame stále do jedného podniku v Petržalke, keď chceme pokecať a tam robia najlepšiu pizzu akú som kedy jedla. tiež si rada zahrám biliard, ale najradšej stolný futbálek.ešte pred tromi rokmi som bola aj na nejakých turnajoch. no nič som nevyhrala, tam chodia už iní machri.