Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

jancecka:plesy nie, nemám rada, keď musím byť elegantne oblečená. keď už, tak ideme do divadla, alebo kina, alebo s kamošmi niekam na chatu grilovať a podobne.

jancecka

presne ale navnadila si ma na takú disko :D aj keď manžela tam nedostanem a nie som typ čo ponocuje bez manžela :D na ples chodievame raz za rok, a to v januári, sa mi to zdá málo, ale zase keby chodíme viac nemá to to svoje čaro, vy chodievate na nejaké akcie?

barbinka

jancecka: no však aj ja. ja skôr nemusím ľudí, čo tam chodia. ja kebyže tam idem, tak kvôli tomu, aby som si zatancovala a zabavila sa. inak ma tam nič iné neláka.

jancecka

ja diskotéky tiež nemusím, ale veľmi rada tancujem a mám rada aj hudbu, ja som skôr na také oslavy ako sú plesy, svadby a oslavy narodenín a tak :D aj moderná hudba aj ľudovky, ľudia majú rôzny vek, nie len 13 rokov, nikto sa nespíja pod obraz boží, ľudia sú slušne oblečení a nemajú dierkované silonky a z tričok im netrčí podprsenka, nie je tam zafajčené prostredie a ešte sa aj papá :D ale keby som mala ísť na disko, tak idem kuk :D je to možno raz za rok :D

barbinka

jancecka: no tentokrát ani nie, aspoň myslím. priateľ ide na víkend na chatu s rodičmi niečo pomáhať. tak ja som sa rozhodla, že budem v nedeľu robiť, tam,kde som brigádovala popri VŠ. a v sobotu ešte neviem. asi pôjdem na korčule a zoberiem aj maminu, tá pôjde na bicykli. sa bude tešiť. inak nič extra. dikotéky nemám rada, takže žúrka žiadna nebude.

jancecka

hej, manžel príde zajtra večer, už sa na neho teším, on chodieval kedysi dávno na týždňovky, ale je to aj 5 rokov a nie som navyknutá :D ale nechystáme sa nikam, jemu totižto začína od soboty poľovnícky kurz a bude to mať každú sobotu a každú nedeľu od 8 do 14.00 po dobu pol roka, takže všetko padá D: ale nevadí, jeho to baví, nech je šťastný :D

barbinka

haaaaaa, tak to je úplne super, aj ja by som niečo také chcela.už sa tak teším na víkend. tebe sa aj manžel vráti, že? chystáte sa niekam spolu na víkend?

jancecka

barbinka, to máš fajn že sa opáliš aj poobede D: na mňa slnko nechytá ani nikdy nechytalo, len do nejakej tretej a to je najhoršie slnko, tak sa ani moc neopalujem a preto volím solárko D:
a posteľ, hej tá aj mne chýba D: ale my máme u nás v kancelárii také podkrovné sklady alebo niečo také a tam sú nové vrecia na múku a keď naozaj nemôžem vydržať,tak na 10 minút idem tam akože niečo zobrať a lahnem si a normálne mi to pomôže :D asi tam zachvíľku pôjdem :D