Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

Vsetkych vas zdravim....jajboli,tak ako vysledky?idem sa pozriet na mail...u nas je krasne,ale rano je mrazivo...br....krisha,ako si prezila dnes den v praci?

sisik

Neboj Sedmikraska, pri praci sa hocico pritrafi
< vravi sa, kto nic nerobi, nic nepokazi> na buduce uz budes vediet, ze do centrifugy treba vkladat vsetky vzorky, co davas, uplne na chlp rovnomerne,
vyrabame herbalne drinky na podporu imunity a tiez multimineralne a multivitaminove

sedmikraska

sisik a ty mas aj nejaku specializaciu? Ja som sa ku tomu dostala uplne nahodou :) pouzivam pritestoch len vahu, odstredivku a trubu, aby sa to vysusilo. To asko som pisala, ze som to vcera znicila by sa tebe asi nestalo :D Az dne smi prisiel email, ze to musi byt vyvazene uplne presne snad na stotinu gramum, no neskoro, ale uz budem aspon vediet. Co takeho vyrabate?

jancecka

Tak ti prajem krásny večer :D ja mám rada všetko nemám svoj štýl, mám rada trošku aj extravagantné, ale aj klasiku, botasky milujem aj balerínky a moji rodičia boli na skle maľovanom :D
ja si bez makeupu nemôžem dovoliť vyjsť z domu a robí mi to galibu keď je takéto teplo, ako vieš mám akné, a trošku mi to pomôže zakryť. Teraz som, teda nie ja, ale mňa objavila jedna holka a poradila mi kozmetiku Mary kay, vraj by mi mala pomôcť. Ja skúsim všetko tak uvidím :D
maj sa krásne a drž palce aby som skoro skončila v robote :D

sisik

hej, viem, tie tabletky by mali pomahat hlavne pri osteoporóze
chorobach phyboveho aparátu
postihnuti oci u diabetikov
a je to aj na prevenciu a podporu liecby
onkologických onemocneni,
aj na urychlenie regeneracie pri
zraneniach svalov a šliach
ale mozno v kombinacii s inym liekom to ucinkuje aj na alergiu, ktovie, alebo mozno tej mamke pomohli prave tie ine lieky < tie prve, co pisala ta kocka>

barbinka

jancecka: nooo nie nebudem tam. ja chodievam väčšinou len na kamoškine predstavenia, lebo ona tancuje v SĽUKU, napr. na skle maľované, to bolo perfektné. ale niekedy sa môžeme strenúť, ja budem len rada. a ja proste nemusím elegentné oblečko, ja sa v tom zle cítim. a ako ja sa obliekam moderne, len nie elegatne. ku mne sa to ani nehodí. keď už tak športová elegancia. rifle, balerínky, nejaký top a je. a maľujem sa asi tak, že si dám špirálu a som hotová. hlavne teraz v lete, žiaden make-up si nedávam, len hydratačný krém. musím ťa už opustiť, však píš, ja si to večer prečítam. ahoj

jancecka

barbinka
nie elegantne? ja milujem keď aspoň raz za rok vyzerám ako človek :D požičiam si prekrásnú róbu, dám si spraviť vlasy, makeup, nechty, všetko dokonale ladí, cítim sa výborne v takomto štýle :D asi som mala byť nejaká mediálne známa osobnosť a častejšie by som navštevovala podobné akcie a divadlo, to je moje, síce bola som len dva krát, ale ešte sa chystáme. Máme v bratislave rodinnú priateľku, a ona v práci dostáva nejaké lístky,tak nás vždy vezme :D myslím mňa a svokru a švagra lebo manžela to nebaví :D teraz pôjdeme na west side story a druhý sa volá, počkaj, zabudla som D: aha, limonadovy joe :D tak sa teším, obe sú v júni :D nemôžeme sa tam stretnúť? nebudeš tam zrovna? bola som na šialených nožničkách a na... aj to som zabudla ako sa volá :D

sisik

Jajbolik, citala si?
na teme "alergia na slnko", tam niekto pise, ze :

"Mojej mame sa velmi osvedcil Daylong Aktinica, stoji okolo 500,- a k tomu berie nejake tablety zo zralocej chrupavky.Odvtedy nevie, co je alergia na slnko.
Aj Tebe by mozno pomohlo:-)