Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

dakujem sisik beriem vapnik+ryby olej,aj doplnky podla krvnej skupiny z rastlinymi vytazkami a aj som si uz kupila na menopauzu doplnky z rastl.vytazkami/mam 40-dcat rokov tak chcem aby telo postupne malo nejaku silu az pride manopauza,lebo clovek nikdy nevie...tak ja uz pojdem pomaly sa osprchovat a do hajan...vsetkym dobru noc...jajboli...presne osteofyt,podobne je aj to moje ,co mam...to mi raz pisal RNG,ked som sa pytala...tak sa majte...pa

sisik

Mariaaa, spominala som tabletky zo zralocej chrupavky, pisala som pre Jajbolika, aby sa pozrela na temu Alergia na slnko,< tam pisala jedna kocka, ze pomohli jej mamke, ale este aj s nejakymi inymi tabletkami>
a ked uz mas dovapnene kosti, mala by si mat pravidelny prisun calcia, ale spolu aj s magneziom
Jajbolik, "osteofyt" je kostenny vyrastok ktory vznika na povrchu kosti pri zapalovom podrazdeni okostnice
Sedmikraska, ten rajec ako spominas ani nepoznam

[zruseny12]

jajboli...neviem osteofyt...nebude to nieco ako ostechondroza osteoporoza...nejak odvodene od tych diagnoz?spytaj sa RNG,mozno ti on bude vediet povedat,alebo neurolog by mal vediet take nazvy...

Dr jajboli

Júj. musím ísť s havom na prechádzku. Poobede som ešte aj s Aiduškou chodila asi 2 hodiny. Hotová svalovka! Sodoma-Gomora!

Dr jajboli

Ahojte, ja som dnes príííííííšerne unavená. Zase som behala z jedného konca mesta na druhý a poobede som zaspala. Teraz som sa zobudila hihi. Mária: Výsledky už mám ale nechápem im. Záver je degeneratívne zmeny L4-5 aL5-S1 s dorzálnou protrúziou - a bulding diskom L-S1. Mám tam nejaký osteofyt a dorzál.protrúz.disku s vplyvom na durálny vak. Čo ja viem, asi to nič nieje. Rozumieš sa tomuto?

[zruseny12]

ahoj sisik,citam,nieco o kostoach tu pises....co za tablety sa na to pouzivaju ked mam mierne odvapnene kosti osteochondrozu,spondiozu...vcera som bola na denzitometrii a tam mi to potvrdili/ze rontgen spravne ukazal,lebo mne predcasom robili aj rontg.5-6 snimkov a tam uz neurol.mi tieto diagn.napisal/vcera ma objednali na odbery za mesiac a 12-nast hod.moc mam doniest....ake tablety su na tie kosti?lebo ja som povedala,ze uz beriem doplnky a sestr.mi povedala,ze aj oni m i daju tablety na to....dakujem za odpoved...