Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

ja viem Jajboli..je to len sila zvyku:-)))dostala som darcekovy kos, kyticu zo susenych kvetin, plno sladkosti, znackove pero a k nemu poznamkovy blok, taky srandovny stojan na pera, ceruzky a vselico ine, novu salku na kavu...kde sa mi vsetky podpisali...
si mi spravila chute, tusim aj ja idem na nanuk, mozno v mraznicke nejaky najdem:-)))vcera...vlastne dnes som sla spat o troch a o pol siestej som uz vstavala...mam pekne cervene ocka

Dr jajboli

Bude ti smutno, ale len zatiaľ, kým neprídeš do nového, potom bude všetko OK. Nuž, a keď ťa tam prvýkrát vytočia, tak aj vtedy ti príde na rozum, ako bolo dobre na tom mieste predtým. Ale tebe to nehrozí. Uvidíš, že si cobidup rýchlo zvykneš a bude sa ti páčiť.
Aúúúúúúúú, bolia ma zuby, dala som si nanuk teraz jo cmúľam a rozboleli ma zase zuby!

krisha

cudne...velmi cudne...dostala som plno darcekov, na rozlucku...po pracovnej dobe sme to zapili, ja som si zbalila posledne veci, kluce odovzdala a zabuchla za sebou dvere...bude mi smutno

barbinka

jancecka: no v tomto som iná. v elegantných veciach sa necítim dobre. to už nie som ja. som zaťažená na tenisky, mám ich asi 10. no s tým akné to už viem, preto chodíš do solárka.ja nemám takéto problémy. raz za čas sa mi jedna vyrážka vyhodí, čo je v pohode. chodievam ale na čistenie pleti raz za mesiac. sem tam si dám masku na tvár. ale každý deň sa krémujem hydratačným krémom.no dúfam, že ti to v robote rýchlo ubehlo. ráno ťa tu budem čakať.

barbinka

sisik: každopádne je to haluz. ja mám vpravo v podbrušku mávam niekedy bolesti a doktori mi povedali, že mám niekde ako je slabina nejaké slabé už neviem čo ( nejakú blanu, alebo ja naozaj už neviem)a že mi to môže prasknúť a kvôli tomu to jedávam.

sedmikraska

no Marii som nestihla ani odpisat a uz je tam :) u nas je dnes trochu krajsie ako vcera, vcera stale prsalo a bola zima. dnes rano bolo tak 13 stupnov,a le cez den bolo asi aj do 20 nejak, no doma si to este stale nedovolim bez puteneho radiatoru :( tak vam zaaavidim. No ale zase ked ja som stale v praci, tak mi to moze byt jedno