Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Jeeeminenku, zase som vas nestihla?
Prisla som z robotky domov celkom skoro, ani som sa netrajdala po nakupoch, krasne je vonku a dorazili sme naraz aj s mangelikom, sme sa stretli pred domom, tak sme sli najprv vonku na "kakaciu prechadzku" s havinom, dali sme si kavu a nastupujeme na druhu sichtu, kazdy na svojom piesocku, mame to tak pekne podelene
< jasne, moja je kuchyna, kebyze sme nechali varenie na muzicka, asi by sme boli jak z koncentraku hihi> ale malo by to aj vyhody, netrebalo by drzat kadejake diety hehe>
No, ja sa už začínam báť, tak tento film mi vôbec nerobí dobre, radšej si dám ešte jednu zdravotnú a šup ho, schovám sa pod palon:))) hihi
A môžem sa s vami čvachtať aj ja? Pekný víkend a dobre sa mi vyspinkaj, papá
dobru noc moja...zajtra pride pre mna bracho a az do nedele budem doma...uz sa tesim...zajtra napustime bazen a ked budu taketo horka...nabuduci tyzden bude vodicka akuratna..jak sa budem cvachtat.-)))pa
Krishka moja, idem ja spať, kým je na mne taká mierna únava, lebo potom sa preberiem a nezaspím.... taká sama... hihi
Zajtra už nerobíš, však? Určite ideš domov. Prajem ti veľmi pekný a pokojný víkend, ale určite budeme ešte spolu....Papá, nech sa ti pekné sníva...:)))
poslala som ti mail. Idem na zdravotnú a asi pôjdem do hajan, asi nevydržím do konca, bojím sa, že sa budem potom báť... ešte že je tu so mnou Aiduška moja zlatá.
aj ja to pozeram...len neviem ci vydrzim do konca...keby nie, dufam, ze mi to zajtra zreferujes...celkom zaujimave sa to zda...
Tak idem pozrieť, čo si písala, Pozerám nejaký film na Markíze. Jedna zdedila po otcovi 11 mil.Sk a kúpil jej jeden dom. Starý zomrel, Dcéra išla s rodinou bývať do domu a tam sa dejú čudné veci. Teraz je reklama tak si idem dať "zdravotnú"
ja som sa tak nejak citila, ked som strazila dom:-)))pojdeme veru na jednu...zdravotnu:-)))aj ja som ti pisala na mail:-)
Ja sa teším s tebou, daj si nanuk, a potom si dáme cigu... Včera som tiež išla spať neskoro a dnes som už vstala o 4,30, lebo taťuldo tašol na školenie do Trenčína. O 8.00 som mala opraté, navarené, pes vyvenčený a som taká nespratná a nenájdem si miesto. Je tu tak prázdno, keď nie je manžel doma. Aj keď je doma, síce spí pri TV, ale predsa je doma. Poslala som ti nejaké e-maily.