Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jajbolí aj ja všetko čítam, a Silvičkin stav je nezmenení, ustálení, a sa mi zdá že dosť často to tu píšem, keď nejako sa neviem do vašeho rozhovoru zapojiť, neviem čo riešite, je mi to ľúto, ja vás mám všetky rada baby a to oslovenie na začiatku dávam preto aby sa vedelo komu to je adresované
barbinka ak naozaj tak vadíme, tak si môžeme aj tie e-maily posielať, len ty na pokec v práci nemôžeš D: je mi to ľúto že prekážame
Ahoj Jajboli, nehnevaj sa na nikoho,kazdy sme iny :) budeme sa tu prekrikovat no co uz :) krisha aj ty nam nieco napis- trebars ako sa pije z novej salky kavicka?
Dr jajboli: ja som ti už písala, že si čítam, čo si píšete. a prečo ty píšeš, že nepozdravíme. ty si ma niekedy pozdravila? tak prečo píšeš to, čo ty sama nerobíš? ja by som sa bavila aj s vami. a dnes, alebo včera som ti písala voľačo a nedočkala som sa odpovede. tak neviem, čo tu riešiš.
Ahojte! Nedá mi nezainteresovať sa do vašej debaty!
Pokiaľ ste si všimli, naša téma nejako rozpadá, teda je na bode mrazu, pretože Ventil,Zanzibar,Gumajz,Maria,Schelly,Sedmikráska a samozrejme aj ja sem málo chodíme. Ja som Vám všetkým vďačná, že ste ma vždy podporili a hlavne dostali zo psychickej záťaže, ktorú som veľmi ťažko prežívala. Vďaka Vám som zase veselá a znovú tá, aká som bola pred rokom.
Nedá mi však nepripomenúť, že ma nebaví čítať rozhovor dvoch prispievateľov, ktorí si píšu navzájom, ba bohužiaľ sa nikomu ani nepozdravia, len jedna druhej. Je to smutné a hlavne Jančecka, v tebe som sa sklamala, pretože sme ťa spoznali po tej stránke, že si odkázaná na našu pomoc.Z každej strany sme sa snažili ti pomôcť, hlavne, čo sa týka Silvinky. Niekedy si myslím, že to bol len nejaký fór, pretože teraz, akoby už ani neexistovala. Nepíšeš o nej a ona by nás zaujímala asi viac, ako kedy si ideš dávať robiť gélové nechtíky.Nechcem ťa uraziť, pretože patríš tiež medzi mojich obľúbených prispievateľov, ale ja si myslím Jancecka, keď si vy s Barbinkou tak rozumiete, čo je samozrejmé, tak prečo si nepíšete e-maily? Nemusia všetci vštko do podrobna vedieť, čo a jak vy dve.
Toto je môj názor a myslím, že sa k nemu pridajú aj ostatní. Takže buď spoločne všetko, alebo sa rozdelíme, čo by ma vôbec netešilo. Je mi ľúto, musela som Vám to napísať. Nevadí mi váš dialóg, ale vaša téma a oslovenie, že len jedna druhej. Prajem všetkým pekný deň!
jancecka: tak dúfam, že s auž konečne stretnete a pokecáte.
a s tou kozmetičkou, je pravda, že každá kozmetička používa inú kozmetiku a niektorá ti nemusí sadnúť. moja kozmetička používa kozmetiku sothys (francúzska kozmetika) a som s ňou veľmi spokojná. to čistenie stojí 600,-Sk a úpravu obočia mám grátis ako stála zakazníčka. u vás koľko stojí toto čistenie pelti?
možno krisha chce pokecať, keďže so svojimi kamoškami sa tu míňajú, ale tak egoisticky to povedala, ako keby jej táto téma patrila.
barbinka inak aj ja v pondelok idem na čistenie pleti, ja som chodievala ale nerobilo mi to dobre, no teraz vyskúšam inú kozmetičku možno mi sadne
krisha, nehnevaj sa toľko, poď sa s nami rozprávať, aký máš plán na víkend?
krisha, prepáč, to ma mrzí, nejako sme si s barbinkou sadli a toto je fakt dobrá téma, čítam aj vaše rozhovory, ale vy už máte všeličo rozdebatované a neviem sa akosi zapojiť, nechoď preč, veľmi ma to mrzí D:
krisha: tak ignoruj, nikto ti to ale nekázal. a nám nikto nezákazal sem chodiť. nechápem, čo riešiš. máš neuveriteľné problémy a srší z teba egoizmus.
barbinka, ja som si prečítala správu od teba, poctivo som sa cez to preklikala :D dnes a plány? zatiaľ nič,len viem že musím umyť auto :D manžel ho mal na týždňovke a zajtra ide na prvú hodinu poľovníctva, tak nech si nespraví hanbu :D
možno sa stretnem s tým naj kamošom, ak mu to bude vyhovovať, Elu už pustili z nemocnice domov, tak je to fajn :D je stále na rizikovom, ale už je doma a cez víkend ju donesie k rodičom a chce nás zoznámiť, no pred tým by som sa rada s ním osamote rozprávala, tak drž palec aby mi to dnes vyšlo :D stále sa nemáme ako stretnúť, len si voláme :D
pre Jancecku a Barbinku: mozno pisem v zaujme viacerych dobrych ludi, kt navstevuje temu Ahojte...bola to tema, na ktorej sme sa vsetci stretali, debatovali o problemoch, starostiach ale aj uspechoch a radostiach. Posledne dni, citam len vas dve, co ma fakt nebavi...Rozhodla som sa preto ignorovat tuto temu, pokial si vy dve nenajdete inu...mozno je to teda navzdy a mozno ma ostatny nepochopia...A mozno pochopite vy dve a my sa tu budeme vsetci zase stretavat...dovidenia teda..ahojte...snad nie navzdy...mam vas rada:-))