Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

jancecka: ja som ti písala ešte včera večer, možno to niekde nájdeš na nejakej piatej strane. aj som sa čudovala, že kde toľko si, už sa aj troška bála o teba. nikdy nevieš v dnešnej dobe. všeličo sa môže stať.
no a to je super, že ho už máš doma, aspoň budete viac spolu.
ja som dnes nejaká zničená, strašne sa už teším na víkend, že si oddýchnem. o druhej idem dnes domov, naozaj sa mi už nechce nič. dnes máš čo na pláne?

jancecka

ahoj Barbinka, dnes som sa trošku opozdila, prišla som do práce si okolo 10.00 lebo som bola ešte s ocinom v banke a vo veľkosklade kancelárskych potrieb a až teraz sa mi sem podarilo mrknúť :D no mám to dosť nabité :D doteraz som makala ako fredka, prvý krát od rána som sa napila aká som dehydrovaná :D inak manžel ma včera prekvapil a už došiel z týždňovky :D skôr to dokončili, taká som bola rada :D a ty čo nové?

schelly

Ahojtee, ako sa máme? Ja už meliem z posledneho. Segra stále PN, takže ťahám aj za ňu...Som jej povedala, že mi za toto dlží týždňovú dovolenku na Bora Bora..:) A to príde asi až budúci týždeň v stredu... A včera večer třešnička na dortu... Na nakládke v Nemecku pri prešlo vodiča s vysokozdvižným vozíkom..takže sa fakt "teším". Jediné čo viem je, že je v nemocnici so zlomenou nohou...

Aké plány na víkend? Ja idem s drahým do Dubnice pozreť svokru a tak. Jeho bracho mal narodky aj meniny a tatko tiež meniny a ešte ideme dnes na koncert. Na takú dobru punkovicu a mam sa stretnúť s kamoškou, čo sme sa nevideli asi 4 mesiace, takže sa teším :)

barbinka

Dr jajboli: z čoho sú tie kŕče v lýtkach. ja nemávam často, ale pred dvoma týždňami som mala taký silný kŕč v lýtku v noci, že som skoro zomrela.

Dr jajboli

Ahojte, dobré ránečko.
Spala som ako zarezaná. Vstala som o 7,30 a doteraz som sa venčila. Budili ma kŕče v lýtkach, prstoch a vnútornej strane stehien, aúúúúúúú, to za to, že som včera toľko chodila. Ale nevadí.
Krishka, sisík, čítala som vás, také ste milé, že ste to tu strážili aj v hodine duchov!
Dúfam, že budete mať dnes všetci vydarený, pekný, ničím narušený, slnečný dník! Prajem ho zo srdca všetkým, ktorí navštevujú AHOJTE!

sisik

Krishka moja, lucim sa s tebou, moji chlapci nejak vyhladli, musim ist predsa do tej kuchyne, < fajne sa mi tu s tebou klabosi> prajem Ti uspesnu a spokojnu nocku
paa

sisik

ale nie, zvazovali sme, dost dlho a pospisovali si vsetky pre a proti...
a vyslo jedno za.. tak sme zacali vybavovat :-)