Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
a inak spievať viem aj ja ale nechceli by ste to počuť :DD
vy zakladate kapelu ,,tak to nas Ondricek moze hrat prve husle.......ale bez husli...BERETE HO???
inak svokra mala nejaké výrastky na pätách, nejaké kostičky a to jej stále pichalo, odvtedy nosí také mäkké vložky do topánok a prešlo to, ale neviem presne čo to mala a tiež ju to riadne bolelo
ahojte.Ako si tu pekne nazivate,myslim ze Barbinka je nova.Nemylim sa?Jajboli aj moja mamina ma takyto problem,jej povedali ze to ma dedicne,no a este mala vyrastky v petach,chudatko ani nemohla chodit,a to s tym musela chodit kazdy druhy den na rehabilitacie,a este k tomu v zime.teraz ma pokoj ale dokedy? no to jej aj doktor povedal ze sa to moze vratit spet.a ze ma slabe prekrvovanie,ze jej je vlastne na nohy stale zima.Jajbolitko aj tebe je na nohy zima??
haaa ja viem spievať, hrať na klavíri a flaute.
sedmíkráska a ty na čo hráš?
jancecka, tak to mozme zalozit kapelu:D kto sa prida?
schelly a aj ja viem hrať na jeden nástroj a som v ňom najlepšia hádam na svete :D manželovi hrávam na nervy, to by ste mali baby počuť :D
jajbolí a RNG si sa pýtala či niečo na to nepozná?
Schelly, zasa mi niečo uniklo? Veď ja sa teším na ten tvoj Saxík a čakám kedy napíšeš, či si si ho už kúpila!