Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

No ja som si ešte neľahla, ale už padám, lebo tie nohy sú ako skaly, ťažké a ztuhnuté. Nedokrvenosť myslím tým, že cievy môžu byť zúžené. Je to obzvlášť u fajčiarov(to som ja). No a potom kŕče dostanem aj vtedy, keď behám na boso po byte, neznážam ponožky, všetky gumičky aj negumičky ma režú :D , Kúpila som si aj Lioton gel, ale to je o ničom, len drahý peniaz. Nič mi to nerobí. Mamina mi povedala, že existujú na kŕče nejaké čierne drobné tbl. a tie sú dobré. Aj ona to berie, lebo aj ona sa s tým trápi a aj stará mama mala ten istý problém. Možno som to podedila, uf. Ale tá vnútorná strana stehna, ľudia!!!!

schelly

Dr jajboli - ja by som písala aj častejšie,ale poslednou dobou na moje príspevky nikto nereaguje..tak nieje o čom...........

jancecka

tie nové témy, no čo už, ale keď človek potrebuje pomoc tak sa mu to nezdá otrepané ako nám,ktoré anorexiou netrpíme, teda ja určite nie :D
krisha že bazén, komu je lepšie a opekanie sa milujem :D ale nemám kedy

barbinka

jancecka: no troška áno, ale my si tým upevňujeme naše duševné zdravie.weeeej.
no ale mňa tá téma normálne vytočila. a tiež mi už vadia stále nové a nové témy o chudnutí a o anorexii. akokeby tí ľudia to nemohli napísať už do vytvorenej témy o danom probléme. no ale nemôžem pochopiť myšlienkové pochody všetkých ľudí. čo už.

krisha

barbinka...nie, nemyslim, ze mi tato tema patri...patri vsetkym dobrym ludom, kt sa tu stretavame. Napisala som to tak, ako som to napisala, aby ste pochopili. Takze ani vy sa nehnevajte na mna, ale musela som.
Sedmikraska...z este z neho nepijem, stale je zabaleny, beriem si ho az v pondelok..do noveho:-))
Plany na vikend...dnes idem domov, napustime bazen a budeme cakat, kym bude voda akuratna, aby sme sa mohli plahocit:-)zajtra sa chystam so starou partiou opekat si-sa, na jazero, mozno zostaneme aj na noc. A v nedelu predsa oslavujeme den deti:-)))))

barbinka

Dr jajboli: no ja opätky nenosím, lebo sa v tom necítim pohodlne, možno tak raz za mesiac si dám. a ako si to myslela s tou nedokrvenosťou?
a ty si akože alergická na slnko?

jancecka

hej :D lebo mne nevadia iné témy, aj keď je to fórum o zdraví a myslím si že teraz aj my porušujeme pravidlo o chatovaní :D nemyslíš? :DD