Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ste asi akcna rodinka:-)))
vtedy, ked sme sa rozhodli odist, bola taka situacia, ze kazdy dlhoval za pracu, taky zacarovany kolotoc, nezaplatili, lebo im nezaplatili a tak sa to natahovalo a natahovalo, tak sme si povedali, ze to skusime niekde inde, kde je nadej, ze za odrobenu robotu dostanes aj nejaku placu
presne toho som sa aj ja bala...bracho ma tym strasil:-)))alebo ze ked si zivnem a nezakryjem si usta rukou, ze mi tam nejaky duch nasype prasok:-)))uz si sice nepamatam aky...ale bola to hroza.-)
hej, tak kvoli robote, aj kvoli detom, ich buducnosti ;-)
wow, podarilo sa mi to odoslat presne v hodine duchov, ked som bola v nemocnici ako decko, tam nas starsie deti strasili, ze o polnoci nesmieme dat ani nohu na zem, ani ju vystrcit spod paplonu, lebo duchovia zomretych si po nas nas pridu boo-boo-boo
taka normalna rodinka:-)))a vy ste sa preco prestahovali? za pracou?
Krishka, mal by nas niekto "rozprasit", tebe by sa patrilo ist pod ten paplon a ja by som mala padat do tej kuchyne, co povies??
hej, ona je tiez vydata, byvaju desat minut autom od nasich, ale, ked treba tak dobehne, tiez maju toho dost, myslim svojich starosti - svoj biznis, tri deti, ale tiez sa snazi...
ja by som si asi na sestru nezvykla...neviem preco...asi preto ze mam brata:-)))a sestra zije na svk? Aj ona ma uz rodinu?
:-)) ja som vzdy chcela mat starsieho braceka :-)), ale nasi to nejak "nezvladli' hihi
ja mam o 6 rokov mladsiu sestru