Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

jancecka: haaaaa vážne na začiatku si bola úplne proti mne kvôli tomu problému s tou sim kartou. teraz sa už na tom len smejem.

barbinka

Dr jajboli: ja som už doma z práce. však ja kľudne pokecám aj s ostatnými. len ta krisha to mohla aj inakšie povedať. si myslí, že táto téma patrí len jej. a ja som sa ťa pýtala dnes na tie lýtka a vôbec si mi neodpísala, tak mne nevrav, že sa s tebou nebavím.no možno si si to ani nevšimla, alebo ja neviem. ok nechcem sa tu hádať, ale proste som si jancecku obľúbila, ale budem rada keď si tu nájdem viac takýchto ľudí mne blízkych.

jancecka

ja mám zase rada teplo
odteraz sa polepším a vždy vás všetkých pozdravím, len sa už na mňa aní na barbinku nehnevajte D.
ako by som to odčinila?

Dr jajboli

Nuž, Jancecka, som rada, že si si priznala, že ste to s tým vašim dialógom trochu prehnali. Ja som si už myslela, že tu nikoho nestretnem len vás dve.
Plány nemám na víkend, lebo mi je teplo, a ja nejako už neznášam slnko. Chcela by som chytať "bronz" ale to asi nepôjde na tú moji alergiu.
Barbinke napíš, ak sa ti objaví, že tie kŕče v lýtkach spôsobuje aj zmena topánok, zvlášť vtedy, keď chodí na vysokom a potom celý jeden deň chodí na nízkom alebo botaskách. Treba mať trochu opätkov na obuvi. No a potom to robí aj nedokrvenosť, teda cievy. Ja som myslela v noci, že zošaliem a dnes chodím, akoby som mala svalovku po výjazde na Gerlach:))) Ešte že som mala pri posteli nejaký mentholový extrakt, s tým so si šúchala, ale dalo mi to riadne zabrať!
Krishulka moja, ty si mi kde zmizla?
Sisík je asi v práci, alebo raňajkuje?
Sedmikráska, ja som ti písala a všetko sa mi vrátilo, uf.
Tak sa už nehnevajme! Pekné je odpúšťať si a vzájomná tolerancia. A tá tu bola a pevne verím, že aj naďalej ostane. Tak nech sa aj Barbinka vráti, OK?
Pekný dník všetkým, asi si idem troch ľahnúť, lebo dnes som chodila akoby ma za to platili z jedného konca mesta na druhý a už som asi stará, alebo usedená, lebo najradšej by som si nohy vyšróbovala a vyložila niekde, kde by studená sprcha v kuse na ne tiekla. Tak papá, zatiaľ! A žiaden hnev tu nebude, ano?! Ďakujem za pochopenie. Mám vás všetkých tu rada!

jancecka

ja som ešte tu ale barbinka už skončila v práci o 14.00. Ja som nechcela aby to pôsobilo že sme na vás zabudli D: nejako sme sa zakecali a ako pozerám dozadu, tak je toho riadne čo sme si popísali D:
váš výlet,napríklad tomu nerozumiem, niečo plánujete, ale ja som prišla neskôr, neviem ako to začalo, preto sa mi zdá že sa nemám čomu prihovoriť, ale s barbinkou sme si našli veľa spoločného :D ani som nedúfala, lebo na začiatku, sme do seba skočili ak sa to dá tak povedať :D najprv protikladné názory a zrazu sme si seba obľúbili :D ale aj vás ostatných mám rada, strašne mi pomohli :D
napíšte mi vaše víkendové plány, možno sa mi niečo zapáči a zopánkem si to :d

Dr jajboli

Jancecka, Barbinka, veď neodchádzajte. Pokiaľ máte záujem aj o ostatných vedieť, tak ostaňte tu! Veď sme si už tak zvykli na seba. Bude mi veľmi, veľmi ľúto a smutno, keď odídete. Ani Betuľka a Mišuľka už nechodia sem, Mirka FF asi dojčí Ondríka, nuž tak len toľko.
Krisha, kde si zmizla?

Dr jajboli

Nikto nikomu neprekáža, len ma to nudí. Aj ja čítam všetko, ale keď si chcem s niekym napísať súkromne, tak si napíšeme e-mail. To nemusíš ísť za to na POKEC. Qoutlook expres- tam sa píšu e-maily. Nič na tom nie je.
No Barbinka, ja sa zdravím stále Ahojky všetkým, dobrú nôcku všetkým, ale ty len Jancecka.... Tak som si myslela, že my ostatní sme tu všetci navyše a bolo mi smutno, že sa už tu nebudem môcť stretať s ľuďmi, s ktorými som si tak rozumela. Aj ja vás mám všetkých rada, ale by som sa tešila, keby to bolo tak ako na začiatku! JEDEN PRE VšETKýCH, VšETCI PRE JEDNéHO!Veď sme si plánovali aj výlet, tak kde to všetko pomizlo?

jancecka

barbinka, takže ty si na dnes skončila, môj e-mail máš, trebárs napíš tam a ja ti odpíšem

ahojte všetci, veľmi ma to mrzí, majte sa a veľmi ste mi pomohli, za to som vám vďačná D: papa