Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
brat byva nejakych 10 minut od nasho domu, v bytovke...mam iba jeho...je odo mna o desat rokov starsi...takze je to naozajstny velky brasko.-))
a brat byva doma s maminkou? Mas aj inych surodencov?
moja mama je zase sama...ne velky domisko...bracho pomaha, kedy len moze, ale on uz ma svoju rodinu a svoje starosti. Preto sa snazim domov chodit co najcastejsie...kosim, polievam travicku...okopavam skalku..
ale este je tak dobre, ze su obidvaja nazive, spolu, ze daju pozor jeden na druheho. Mam doma nastatsie sestru, tak ona pomaha tiez, so vsetkym, co treba
mamine minuly rok pri preventivke objavili hrcku...nasledovala operacia, vybrali jej to a cakali sme na vysledky...poviem..boli to hrozne dni. Nastastie je vsetko v pohode...takze viem o com hovoris..
hocikedy mam az hororove sny s nimi, ze sa im nieco stalo, sa zobudim s placom a potom dakujem Panu Bohu, ze to bol len zly sen
mam o nich obavy, su vo veku, kedy chodia pomaly viac po doktoroch, ako sedia doma a stale cosi, tabletok jak cukrikov...
jasne, ze sa tesim.-)))bez nej si neiem predstavit zivot:-)))neviem ako by som zvladala tvoju situaciu, aj ked teba asi nad vodou drzia deticky a mangelik...nie si sama:-))
sa uz asi tesis na maminku, co? Pre mna je tazsie vidiet nasich, tak raz za
dva- tri roky, ale aspon si piseme takmer kazdy den cez e-maily, takze sme "v obraze" o sebe, ale je ine byt spolu a iba tak si pisat
byvam v ba,ale prechodne bydlisko mam inde...u svojej maminky v malom meste.-))takze zajtra pride pre mna bracho a pojdeme domov...naozaj domov...k mame:-)))z bytu to mam asi tak 20minut busom, to sa da, ale davnejsie,kym som nebyvala v ba som dochadzala vlakom, co je nejakych 45 minut, plus 15 minut busom...