Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
veď práve, pozerám sa cez okno kancelárie, a radšej by som doma manželovi pomáhala spratávať ten náš bordel na dvore D: ale čo už, bude víkend, ešte sa narobím dosť :D
ja som tu...som varila...aby som mala co zobrat domov,mojej mamine:-)nech ochutna moje kucharske umenie:-)depka? To hadam nie...pozri, ako je vonku pekne
to som tu zostala sama v práci?? nikto neodpisuje D: že by ma chytala depka?
baby tak sa mi chce spať D: volala som tomu môjmu nech pre mňa príde do práce na motorke, len on sa bojí, je to taká motorka trošku na čierno :D a bojí sa ísť po ceste aby ho nelapili, tak budem musieť počkať na ocina kedy sa uráči skončiť D: už ma to tu nebaví
mamina: áno ten kľúčik znamená, že len regostrovaní môžu prispievať. no a nie som nová, možno len v tejto téme.
bereme aj Ondrika krasneho :) ja viem zahrat na nervy aj na city,takze budem solistka cislo 2 :D inak viem trosku na klaviri, ale len tak jednym prstom :D Jajboli ale pisala, ze vie na viacerych nastrojoch, tak moze byt cela kapela, som zvedava ako to stihne, bude taka z kade ru za tade noha, si to fakt predstavujem :D :D
svokra šla hneď ako ju to bolelo a myslím že tú vložku si kúpila na predpis v lekárni, ale aj bez neho by sa mala, taká gélová, len na pätu, ale spýtam sa ak nezabudnem a prešlo jej to, čiže ´dalšia liečba nie je nutná zatiaľ
a hej, je to len pre registrovaných :D
noa este otazocka.ten klucik znamena ze tato tema je len pre registrovanych,,ze
Jancecka mama na to brala vodoliecbu a elektroliecbu.a svokra nic??myslim ze ci jej doktor poradil tie vlozky hned.napis ci je to na predpis alebo volno predajne
bereme :DD jasné že bereme :D