Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

ale ja si z detstva a z fotiek mojich rodičov, pamätám, že tam bývalo lepšie, strašne to spustlo D: neviem, aj ten hotel ako vyhorel, nikto ho nechce? tomu neverím, neviem, mne osobne sa veľmi Duchonka nepáči a stanovať by som tam nešla a pripomenieš mi odkiaľ si ty?

krisha

tam je fayn, a nieje to az tak daleko:-))pekna priroda...nato, ze tam chodi kvantum ludi,da sa povedat, ze neznicena:-)

jancecka

normálne si ma navnadila na duchonku :D od minulého leta som tam nebola, kto vie či tam majú niečo nové :D

krisha

jasne, ze myslim Prasice:-)ja na duchonku chodievam s partiou, na chatu, prip.stanovat. Tak som navrhla, aby sme aj my, z fora isli...bola by sranda:-)))

jancecka

myslíš do Prašíc? jéj, to je aké super, aký je svet malý, ak by ste si spravili niekedy také stretko, dajte mi vedieť, ja dobehnem a rada sa s vami všetkými zoznámim, môže to byť super :D

krisha

to ani ja sa tam nekupem...kedysi sa to dalo, teraz uz nie. Do vasej dedinky chodievame na nakup, ked chatujeme:-)

jancecka

ty si pamätáš odkiaľ som? ja mám problémy s pamäťou :D hej, sem tam tam chodievam,ale nie na diskotéky, nemám rada disko na duchonke :D ale len tak na večerné prechádzky :D alebo aj cez deň, opalovať ale nie kúpať :D aj keď mne to nevadí ale nikto z mojich kamošiek sa nechce kúpať v takej vode :D

krisha

nasla som na nete recept na karfiolove placky...a celkom sa daju, k tomu som urobila uhorkovy salat.
A k tomu vyletu...odvtedy ako sem chodime planujeme vylet..na Duchonku, urcite tam chodievas...ved to mas na skok.-)))

jancecka

som rada inak že sa so mnou bavíte a nehneváte sa na mňa :D ste zlaté a krisha čo si varila? asi zostávam hladná :D