Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Ja by som išla niekam na chatu, nie do stanu. V stane je stále bordel, nezmestím sa s mojou veľkou riťou hihi, a tam musím po štyroch-hihi, a bolia ma kolená a keď leziem po štyroch, tak ma musí potom niekto zdvihnúť...., lebo nevstanem... hihi

Dr jajboli

Jéj, budem rada! Ale nemám stan a musím to ísť tam obzrieť! Sú tam aj chatky, aj také ako motely, či ako to nazvať. V lete tam chodilo plno Nemcov aj Maďarov aj Čechov, vlani to bolo na bode mrazu. Ktovie ako to tam vyzerá. Pôjdem pozrieť.
Teraz ma napadlo, že som si chcela kúpiť dnes odpružené sedadlo na bicykel a v obchode pozerali na mňa, akoby som pýtal 1 liter slnka zabaliť!

Dr jajboli

Ináč veľmi chvália aj Dolnú Strehovú, bola som tam, keď som bola malá-hihi, odvtedy sedím doma na zadku. Bola som aj v Patinciach, tak tam bolo super!!!!!Aj v NZ. ale Patince sa mi páčili, je tam plno bazénov! No a na stanovačku som chodila na Kurinec u Zelenej vody, to je od nás 5 km. Tak aj tam je super. Je tam všetko možné, aj golfové ihrisko a čo ja viem čo ešte, lebo to renovovali.

Dr jajboli

Tak kamže to ideme? Predsa len na tú Duchoňku? OK, Vezmem klavír, batoh a ide sa!
Čo sa týka tej päty, ja som mala "ostrohy", tak sa to pichanie ne päte volá a chodila som na ožarovanie. Potom ma to bolelo ako ďas a asi po 3 mesiacoch akoby zmizla všetka bolesť. Odvtedy mám pokoj. A to je od čínskych topánok. Odvtedy ich nekupujem. Nuž a tie kŕče mám asi preto, lebo som predtým nosievala topánky s 12 cm. opätkom a teraz, ako mám problémy s chrbticou mi to lekár zatrhol a chodím na polo alebo na nízkych. Nuž a keď chodím celý deň v botaskách, ako včera, a potom bosá, tak to vyzerá tak, ako túto noc. Samé aúúúúú! Aukala som len psovi, lebo nik ma nepočul, keďže som bola sama.
Trochu som si poležala, ale ešte som stále ako zbitý pes. Mužíček mi už cestuje domov, to bude radosti! Konečne sa havo riadne napapá a vyserie, lebo sa len trápi, ako nie je manžel doma. To je neskutočná láska medzi nimi!
Krisha, ten bazén ti závidím, tak by som si do neho sadla:D Nikdy som nechcela rodinný dom, ale ako starnem, tak sa mi žiada bývať v takom malom útulnom rozprávkovom domčeku, ako máte vy. A tá zahradka je prekrásna,Tvoje vlohy pre umenie nie sú na zahodenie!
Ondríka berieme tiež na výlet, tak vezmem aj dcéru a tá ho bude čičíkať, veľmi má rada deti a vie to s nimi. Škoda, že ešte nemá svoje! Ale všetko má svoj čas a do takejto neistej doby, je to náročné, nuž čo už?

krisha

byvam v ba, ale inak som z Leopoldova...tam mam mamu, brata...vsetkych. Ja si inak duchonku ani nepamatam...chodime tam poslednych 4-5 rokov. Kamarat tam mal volakedy chatu, tu bohuzial predali, tak teraz si chatu prenajimame.

jancecka

Akurát mi ocino povedal že musí mleť pohánku aj do 8 hodiny D: tak si idemp požičať od sesterky cajk a idem domov, ahojte všetci, všetkým krásny víkend