Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

nechce sa vam teda niekomu vybavit na leto tu chatu na Duchonke? Ja by som fakt s vami sla, ale mohla by som len na jeden den a noc :( a aj to len v obdobi na zaciatku jula :( ale vam by to mozno problem nemuselo robit :) aj by sme sa ozrali poriadne...

Dr jajboli

No ja vás na chvíľu nechám, lebo zbehnem do obchodu. Dostala som chuť na vitamínovú bombu_banány,hrozno tmavé aj biele, pomaranč, kiwi, nasekať, na malé kocky, zmiešať a papkať. A budem to papkať, kým nepôjdem spinkať. A urobím aj bryndzovú pomazánku. Taká je teraz fajná, mňam a cibuľku, júúúúúj, či som nejaká hladná!
Tak ale za pol hodinku som späť.
Zatiaľ sa mi tu majte, papá všetkým!

barbinka

dr jajboli a krisha mohli by ste mi povedať odkiaľ ste, koľko máte rokov a vaše krstné mená? nech mám ako taký prehľad.hm?

barbinka

to máš pravdu krisha, ale som nechcela spať, lebo mám dnes zasa tenis a nemám rada, keď predtým spím, lebo potom hrám dosť nemožne.

Dr jajboli

Ale poznám nádherné miesto aj na Kokave-Háj- prekrásna príroda, hory, kopce, turistika, chaty, potok, tam chodíme každý rok. A tá chata je perfektne vybavená-luxus a má aj altánok a vonka sa sedí a opeká.júúúúúúúj, či by som šla. A vlastne ja by som už išla hocikde, len doma nechcem byť.