Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nechce sa vam teda niekomu vybavit na leto tu chatu na Duchonke? Ja by som fakt s vami sla, ale mohla by som len na jeden den a noc :( a aj to len v obdobi na zaciatku jula :( ale vam by to mozno problem nemuselo robit :) aj by sme sa ozrali poriadne...
No ja vás na chvíľu nechám, lebo zbehnem do obchodu. Dostala som chuť na vitamínovú bombu_banány,hrozno tmavé aj biele, pomaranč, kiwi, nasekať, na malé kocky, zmiešať a papkať. A budem to papkať, kým nepôjdem spinkať. A urobím aj bryndzovú pomazánku. Taká je teraz fajná, mňam a cibuľku, júúúúúj, či som nejaká hladná!
Tak ale za pol hodinku som späť.
Zatiaľ sa mi tu majte, papá všetkým!
dr jajboli a krisha mohli by ste mi povedať odkiaľ ste, koľko máte rokov a vaše krstné mená? nech mám ako taký prehľad.hm?
to máš pravdu krisha, ale som nechcela spať, lebo mám dnes zasa tenis a nemám rada, keď predtým spím, lebo potom hrám dosť nemožne.
No ja neviem, asi nepočuli ešte o takom sedadle. V našom meste je všetko také"čudné"
spanok je zdravy:-)
jancecka: a ty čo v piatok tak dlho v práci? však už si choď víkend užívať.
Ale poznám nádherné miesto aj na Kokave-Háj- prekrásna príroda, hory, kopce, turistika, chaty, potok, tam chodíme každý rok. A tá chata je perfektne vybavená-luxus a má aj altánok a vonka sa sedí a opeká.júúúúúúúj, či by som šla. A vlastne ja by som už išla hocikde, len doma nechcem byť.
hehe, ďakujem krisha
dobre ranko:-)))