Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

ja ze sa psik potesil tomu zakusku:-)))musel byt mnam mnam:-)ano, dostala, prestudovala:-))ja ti zajtra nieco poposielam...

Dr jajboli

No ale len tak, letmo:D hihi, že ako bolo a či bude jesť, Nechcel nič, tak som mu dala zákusok taký fantastický som kúpila ako svet veľký- kocka s priemerom asi 15x15 cm na lístkovom ceste husto poukladané višne, na tom nejaký krém asi ako na krémeš, šľahačka a na vrchu zase cesto. Mnam... Psík sa mu veľmi potešil, myslím mužíkovi a teraz išli na pivo...

Dr jajboli

Tu som, je tam niekto?
Bola by som tu skôr, ale som vítala môjho mužíčka zo služobky...:)))
Na ČT 2 Ide koncert Phila Collinsa, niekedy som rada počúvala jeho slaďáky hihi

[zruseny12]

no nic vidim,ze ty tu chodis az neskoro vecer jajboli,tak idem spat,ja som si myslela,ze si chvilu popiseme,ty niekde prides az neskoro...tak dobru noc...pa

[zruseny12]

jajboli,vcera som ti skusala pisat mail a nedalo sa,neviem ako dnes,ale nejak sa mi nechce zasa pisat,lebo som pisala a mala som toho dost napisane....nechce sa mi odznova...tu ponuku,co si mi pisala zatial nechcem,lebo mam zatial tuto pracu a viac stihat nebudem som rada,ze stiham toto,nie ako niekedy som mala od rana toho tolko a nic mi nebolo,teraz ma tak vycerpa praca,ze mam co robit...ale aj tak som s nou spokojna...lebo inu uz asi tazko zozeniem taku....skusat pisat budem az zajtra,alebo inokedy...ja som sa najedla ako som pisala a zaspala a teraz som vstala...co ty si robila dnes,ak vobec prides dnes k PC...

[zruseny12]

Zdavim vsatkych,.....kurnik sopa robis chute jajboli,ja ze si pojdem odpocinut,ale idem aj ja jest....:0)))).......