Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
a dostala si... aj.....?
ja ze sa psik potesil tomu zakusku:-)))musel byt mnam mnam:-)ano, dostala, prestudovala:-))ja ti zajtra nieco poposielam...
poslala som ti niečo, dostala si?
No ale len tak, letmo:D hihi, že ako bolo a či bude jesť, Nechcel nič, tak som mu dala zákusok taký fantastický som kúpila ako svet veľký- kocka s priemerom asi 15x15 cm na lístkovom ceste husto poukladané višne, na tom nejaký krém asi ako na krémeš, šľahačka a na vrchu zase cesto. Mnam... Psík sa mu veľmi potešil, myslím mužíkovi a teraz išli na pivo...
ja som tu Jajboli...takze si vitala muzicka:-))
Tu som, je tam niekto?
Bola by som tu skôr, ale som vítala môjho mužíčka zo služobky...:)))
Na ČT 2 Ide koncert Phila Collinsa, niekedy som rada počúvala jeho slaďáky hihi
no nic vidim,ze ty tu chodis az neskoro vecer jajboli,tak idem spat,ja som si myslela,ze si chvilu popiseme,ty niekde prides az neskoro...tak dobru noc...pa
jajboli,vcera som ti skusala pisat mail a nedalo sa,neviem ako dnes,ale nejak sa mi nechce zasa pisat,lebo som pisala a mala som toho dost napisane....nechce sa mi odznova...tu ponuku,co si mi pisala zatial nechcem,lebo mam zatial tuto pracu a viac stihat nebudem som rada,ze stiham toto,nie ako niekedy som mala od rana toho tolko a nic mi nebolo,teraz ma tak vycerpa praca,ze mam co robit...ale aj tak som s nou spokojna...lebo inu uz asi tazko zozeniem taku....skusat pisat budem az zajtra,alebo inokedy...ja som sa najedla ako som pisala a zaspala a teraz som vstala...co ty si robila dnes,ak vobec prides dnes k PC...
no ja utekám na tenis. večer prídem, no možno až neskoro. tak papa
Zdavim vsatkych,.....kurnik sopa robis chute jajboli,ja ze si pojdem odpocinut,ale idem aj ja jest....:0)))).......