Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

pre buducnost...kedykolvek mozes prist a spravime si bazenovu grilparty:-))pozyvam samozrejme aj ostatnych:-)barbinka...ja som sa cca 2 strany dozadu predtavovala jancecke tak kuk tam

Dr jajboli

Na zajtra nemám plán, ešte som stále unavená z toľkého chodenia so psom a po meste, po úradoch a lekároch. Najradšej by som išla k tebe do bazénika a kecala a kecala a kecala.... a smiala sa a tešila sa a nič nerobila.

Dr jajboli

my sme sa už popredstavovali aj zo trikrát, ale keď ťa to zaujíma, ja som z juhu stredného Slovenska RS a mám 53, dve dospelé deti slobodné, momentálne nepracujem, som PN a som nešťastná, že ma nikde nevezmú, napriek tomu, že som porobila výberové konania na jednotku. Všade berú mladé. Darmo viem robiť všetko, čo sa týka administratívy. Aj ty sa nám predstav.

barbinka

no ahojte, akurát som prišla domov. som celkom vyčerpaná. no a baby nepoviete mi teda , že koľko máte rokov a odkiaľ ste?

krisha

urcite nie, ved ked don ja vleziem bez problemov, vlezies aj ty:-))my ked sa tam kupeme cela rodina alebo kamosky...vydrzi:-)))ake mas plany na zajtra? Ziadna tura? Ci len tura v kuchyni?

krisha

bola som na kofole, tak som si predfajcila:-)sa tesim na bazen, len voda sa zohraje tak za tri dni...potom si tam hodim nafucku, ja sa slahnem na nu a budem sa slnit...teda pokial vydrzi pocasie. Sisik je asi niekde v praci alebo sa zvrta v kuchyni. Ano...dostala som vsetko:-)

Dr jajboli

idem na "zdravotnú" dáš si so mnou?
Tak ti ten bazénik závidím! Kde sa budem vytr´čať zajtra? 31 st. bude. Zase len za šporákom?
Ozaj a kde je Sisík? Takýto čas tu zvykne byť.